Venom

Új forgatókönyvírót kapott a Venom folytatása, amiben még Pókember is szerepelhet

Jeff Pinker megerősítette, hogy a Venom második része tervezés alatt van, azonban új forgatókönyvírót kap, így talán más irányba is elvihetik a történetet.

Jeff Pinker megerősítette, hogy a Venom második része tervezés alatt van, azonban új forgatókönyvírót kap, így talán más irányba is elvihetik a történetet.

Az októberben bemutatott Venom az év egyik nagy meglepetése volt, és nagyon gyorsan a Sony egyik legtöbb bevételt termelő blockbusterévé nőtte ki magát, amire nagyon szüksége volt már a stúdiónak a sok félresikerült szuperhős alkotások után. A Sony Pictures 2020-ra eddig két Marvel-filmet jelentett be, hivatalosan nem mondták ki, hogy az egyik a Venom második része lesz, de várhatóan nem fog meglepetést érni senkit sem, mikor leleplezik a 2020 októberre jegyzett név nélküli Marvel projektet.

Eközben a Venom társírója, Jeff Pinker megerősítette, hogy a folytatás biztosan elkészül, de úgy tűnik, hogy ő nem vesz részt a forgatókönyv elkészítésében:

Nem mondhatok annál többet, minthogy elkészül a folytatás.

Arra a kérdésre, hogy részt vesz-e a második rész megírásában csak annyit felelt, hogy…

Nem veszek részt. Eddig úgy van, hogy nem veszek részt az írásban.

Tekintettel arra, hogy a Venom megosztó volt a kritikusok és a rajongók körében, míg előbbiek rossz szájízzel távoztak a vetítésről, addig a rajongók imádták a film minden aspektusát, és lehet, hogy pont ez vezetett ahhoz, hogy a Sony változtatásokat eszközöljön a második részen. Nagyon nagy oka nincs a Sonynak változtatni a folytatáson, mert közel 1 milliárd dollárt zsebelt be a film, azonban a negatív hangvételű kritikák mégis csak rosszul mutatnak a Venom mellett, s talán ezen szeretnének változtatni egy új kreatív csapattal. Az új csapattal az élen még az sem kizárt, hogy Pókember is feltűnik majd a filmben.

Total
7
Shares
Previous Article
Doctor Strange

A Marvel megtalálta a Doctor Strange 2 rendezőjét

Next Article
Fekete Özvegy

A Fekete Özvegy rendezője távozott, miután az érdekek nem egyeztek a Marvellel

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!