Új forgatókönyvírót kapott a Halálos iramban 9.

Mindenkit meglepett a Universal, mikor bejelentette, hogy nem az eddigi részeket jegyző Chris Morgan írja a Halálos iramban 9. szkriptjét.

Mindenkit meglepett a Universal, mikor bejelentette, hogy nem az eddigi részeket jegyző Chris Morgan írja a Halálos iramban 9. szkriptjét.

A The Hollywood Reporter számolt be elsőként a hírről, hogy Daniel Casey tollat ragadt, hiszen ő fogja szállítani a Halálos iramban franchise kilencedik forgatókönyvét. A korábbi forgatókönyv író Chris Morgan – aki egyébként a Halálos iramban – Tokiói hajsza óta írta a sztorikat a szériához – sem marad munka nélkül, merthogy ő fogja írni a franchise első spin-off történetét Hobbs (Dwayne Johnson) és Shaw (Jason Statham) szereplők köré.

Korábban arra is fény derült, hogy Justin Lin (Star Trek: Mindenen túl, Halálos iramban – Tokiói hajsza, Halálos iramHalálos iramban: Ötödik sebesség és Halálos iramban 6.) rendező visszatér csapathoz, akinek eddig összesen négy Halálos iramban rész szerepel a neve mellett. Azonban Lin nem csak egy filmre írt alá Vin Diesel elmondása alapján, hanem a maradék kettőre, mivelhogy ő fogja elkészíteni a Halálos iramban 9. és 10. részeket. A kilencedik filmet eredetileg 2019-ben mutatták volna be a nagyérdeműnek, de a sorozatos balhék megnehezítették az előkészületet, s ezért a stúdió inkább a spin-offot hozta előrébb. A Halálos iramban 9. bemutatója 2020. április 10-én lesz a tengerentúlon.

Total
0
Shares
Previous Article

Clark Gregg karaktere visszatér a Marvel kapitányban

Next Article

Andy Serkis a visszatérésről beszélt az Amazon gyártású A Gyűrűk Ura tévésorozatban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!