Wide Screen
Image default
Előzetesek

Új előzetest kaptak a Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül

A Sonytól két új előzetest is kapott Chris Hemsworth és Tessa Thompson párosa, a Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül főszereplői.

Miközben az elmúlt napokban másról sem lehet hallani, hogy a Bosszúállók: Végjáték milyen rekordokat állíthat fel első hétvégéjén, addig a Sony Pictures szép csendben két új előzetest is bemutatott a nyár egyik nagy blockbusteréhez, a Men in Black franchise első spin-off részéből. A Halálos iramban franchise rendezője, F. Gary Gray vezetésével nyáron érkezik a mozikba Chris Hemsworth és Tessa Thompson főszereplésében a Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül.

Mindkét előzetesben rengeteg új jelenetet láthatunk a főszereplőkről, köztük a tapasztalt H (Chris Hemsworth) ügynökről, és az újonc M (Tessa Thompson) ügynökről, akik ezúttal az univerzum legnagyobb veszélyével néznek szembe. Az első három részhez képest a kaland nem a tengerentúlon, hanem Európa egyik központjában, Angliában játszódik (részben).

A készítők még arra is ügyeltek, hogy úgynevezett Easter Eggeket helyezzenek el az előzetesekben, amik egyértelmű kikacsintások az előző három részre, azt is mondhatnánk, hogy egyfajta tisztelgés Will Smith és Tommy Lee Jones karakterei előtt, miközben azt is megerősítették, hogy a spin-off egy folytatás, s nem pedig a franchise rebootja. Sőt, az sem kizárt, hogy M ügynöknek valami folytán kötődik J ügynökhöz, de ezt eddig a stúdió nem erősítette meg.

A két új trailer mellett posztereket is bemutattak a filmhez:

A Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül bemutatója június 13-án lesz.

Még több a témában...

Néhány részlet napvilágot látott a Thor: Ragnarökből

Kévés Bence Mihály

Han Solo film három színésznőt vett célba a női főszerepért?

Kévés Bence Mihály

[SDCC 2017] A Thor: Ragnarök új előzetese mindent vitt

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább