Főoldal Játékok Új előzetes kíséretében kapott megjelenési dátumot a Yakuza: Like a Dragon
Játékok

Új előzetes kíséretében kapott megjelenési dátumot a Yakuza: Like a Dragon

Kijut a bunyó végre Japánból.

623
Yakuza Like a Dragon megjelenesi datum

Számtalanszor csorgattuk már a nyálunkat a Yakuza Like a Dragon-ra, de sajnos eddig nem tudtuk biztosan mikor jut ki Japánból. Azonban most a Sega örömmel jelenti be, hogy 2020. november 13-án hozza el a dinamikus RPG élményt. A játék a Yakuza-sorozat intenzív összecsapásait stratégiai mélységgel, csapat testreszabással és olyan képességek széles kínálatával kombinálja, amit egy szerepjátéktól várnál. A vadonatúj, közel 2 perces How Will You Rise? előzetes a Yakuza: Like a Dragon új helyszíne, Yokohama utcáira invitálja a játékosokat. A videóban a Yakuza-sorozat történetének első új főszereplője, Ichiban Kasuga mutat be néhányat a játékban elérhető 20+ egyedi kasztból hűséges csapattársai Nanba, Saeko és Adachi oldalán. Ha mindig is szeretted volna séfsapkában, borsáradatot szórva stílusosan lenyomni ellenfeleidet, akkor a Like a Dragon garantáltan nem okoz majd csalódást.

Tartsd nyitva a szemed, az elkövetkező hónapokban ugyanis további részletek várhatóak többek között a játékmenetről, a sztori elemekről, a színes minijátékokról, valamint az alvilági játszóteret betöltő tartalmakról. A játék 2020. november 13-án jelenik meg Xbox One-ra, PC-re és PlayStaion 4-re, valamint a következő generációs konzolok megjelenésekor Xbox Series X-re, és egy későbbi időpontban PlayStation 5-re.

Szerző
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...