Új előzetes és információk érkeztek a Krypton sorozathoz

A SyFy egy új előzetest tett közzé a Kryptonhoz, ami márciusban érkezik a csatornára. Fent láthatjátok a kedvcsináló magyar feliratos változatát.

A SyFy egy új előzetest tett közzé a Kryptonhoz, ami márciusban érkezik a csatornára. Fent láthatjátok a kedvcsináló magyar feliratos változatát.

Az előzetesben láthatjuk először Shaun Sipos karakterét Adam Strange-et. A sorozatban Strange a jelenből utazik vissza a múltba, hogy figyelmeztesse Superman nagyapját Seg-Elt egy közelgő veszélyre. Azt tudjuk már, hogy Blake Ritson alakítja majd Brainiacet. Az előzetest elnézve ő próbál majd keresztbe tenni főhősünknek. Hiszen ha ő meghal a múltban, akkor Superman meg sem születik.

David Goyer utalt arra, hogy hány évadot is kaphatunk a sorozatból:

Durván egy hét-nyolc éves tervünk van. Ez még egy el nem mesélt történet és még az időutazás is részét képezi. A történelem megváltoztatható és ami most történhet az különbözhet attól a háttérsztoritól amit az emberek ismernek.

Továbbá azt is megtudtuk, hogy a sorozat nem képezi részét az Arrowverzumnak.

Doomsday, Suparman egyik legnagyobb ellenfele is feltűnik majd a sorozatban és egy jóval kérpegényhűbb verziót kaphatunk:

Megvalósítjuk a saját verziónkat a karakterből, ami nem kapcsolódik semmi máshoz, szóval egy olyan úton fedezhetjük fel Doomsdayt ahogyan még soha, és így jóval hűebb lesz a képregényekhez.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article
Obi-Wan Kenobi

Ewan McGregor szívesen vállalná ismét az Obi-Wan szerepet

Next Article

James Gunn megerősítette, hogy mikor érkezik A galaxis őrzői vol. 3.

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!