Főoldal Előzetesek Új előzetes és információk érkeztek a Krypton sorozathoz
Előzetesek

Új előzetes és információk érkeztek a Krypton sorozathoz

A SyFy egy új előzetest tett közzé a Kryptonhoz, ami márciusban érkezik a csatornára. Fent láthatjátok a kedvcsináló magyar feliratos változatát.

773

A SyFy egy új előzetest tett közzé a Kryptonhoz, ami márciusban érkezik a csatornára. Fent láthatjátok a kedvcsináló magyar feliratos változatát.

Az előzetesben láthatjuk először Shaun Sipos karakterét Adam Strange-et. A sorozatban Strange a jelenből utazik vissza a múltba, hogy figyelmeztesse Superman nagyapját Seg-Elt egy közelgő veszélyre. Azt tudjuk már, hogy Blake Ritson alakítja majd Brainiacet. Az előzetest elnézve ő próbál majd keresztbe tenni főhősünknek. Hiszen ha ő meghal a múltban, akkor Superman meg sem születik.

David Goyer utalt arra, hogy hány évadot is kaphatunk a sorozatból:

Durván egy hét-nyolc éves tervünk van. Ez még egy el nem mesélt történet és még az időutazás is részét képezi. A történelem megváltoztatható és ami most történhet az különbözhet attól a háttérsztoritól amit az emberek ismernek.

Továbbá azt is megtudtuk, hogy a sorozat nem képezi részét az Arrowverzumnak.

Doomsday, Suparman egyik legnagyobb ellenfele is feltűnik majd a sorozatban és egy jóval kérpegényhűbb verziót kaphatunk:

Megvalósítjuk a saját verziónkat a karakterből, ami nem kapcsolódik semmi máshoz, szóval egy olyan úton fedezhetjük fel Doomsdayt ahogyan még soha, és így jóval hűebb lesz a képregényekhez.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Superman: Legacy
Filmek

A forgatás első napján megosztott egy képet Superman jelmezéről James Gunn

Az első kép Superman új jelmezéről, és a film címe is változott.