Close


Közelgő események

Sorozatok

Trónok Harca 7. évad: Trailer elemzés!

Az HBO sikersorozata a nyáron visszatér a képernyőkre. Nemrégiben meg is érkezett az első előzetes a Trónok Harca 7. évadához. Most pedig itt az ideje hogy részletesebben is megnézzük mi

  • PublishedMay 31, 2017

Az HBO sikersorozata a nyáron visszatér a képernyőkre. Nemrégiben meg is érkezett az első előzetes a Trónok Harca 7. évadához. Most pedig itt az ideje hogy részletesebben is megnézzük mi várható az utolsó előtti évadban!

Az első előzetes végre sok-sok információval és utalással szolgált a lehetséges eseményekről, de a nagyobb fordulatokra természetesen nem derült fény. A videóban sorra vesszük a Királyvárra, és a Lannisterekre leselkedő veszélyeket, illetve lehetséges szövetségeseket, majd Daenerys hódítási ambícióiról is lesz szó. Az északi történésekről sem feledkezünk meg, Jon és Sansa élete most sem lesz bonyodalmaktól mentes. Végül a kisebb szereplőket érintő rövidebb jeleneteket értelmezzük.

A Trónok harca új évada július 16.-án érkezik az HBO-ra!

Written By
Plesovszki Nándor

Sorozatokkal foglalkozom főként, de a filmek és képregények világában is otthon érzem magam. A kritikák írása mellett YouTube-on rendszeres sorozat kibeszélőkkel is jelentkezem.