Főoldal Játékok Trilógia alakul ki a következő két Resident Evil résszel?
Játékok

Trilógia alakul ki a következő két Resident Evil résszel?

Érdekes tényeket osztott meg a játék dolgaival egy nagyon naprakész szivárogtató.

276

Igazán közel vagyunk már a Resident Evil Village megjelenéséhez és szerencsére rengeteg dolgot megosztottak velünk eddig is a játékról. Négy nap múlva megint többet fogunk majd tudni és valószínűleg egy minden platformra elérhető demo is érkezik hozzá. Egy kicsit ezektől az eseményektől elvonatkoztatva osztott meg egy pár dolgot a széria ügyeiben nagyon otthonosan mozgó, több forrással rendelkező Dusk Golem.

Szerinte egészen hamar el lett döntve, hogy a nyolcadik rész konkrét folytatása lesz a Biohazard-nak és rengeteg dolog fog majd értelmet nyerni annak végigjátszása után, ami jelenleg még furának hat, vagy nem érhetőnek a hetedik felvonásban. Nagyon fontos továbbá megemlíteni, hogy állítása szerint a kilencedik epizód is összefüggésben lesz az előző kettővel és így alkotnak majd egy trilógiát. A fejlesztők az eddigi legszorosabb kohéziót szerették volna elérni ezzel a három alkotással.

Ezek után Dusk Golem szerint fel fognak majd hagyni a számozott játékok kiadásával és inkább különálló kisebb sztorikat mesélnek el egy-egy címmel. Tehát ha kimaradt, vagy már rég volt, kapjátok gyorsan elő a Resident Evil 7 Biohazard-ot, ugyanis annak ismeretében fog legjobb élményt nyújtani a Village. Mi már nagyon várjuk a csütörtököt, hogy megint új és érdekes dolgokat tudhassunk meg a franchise kapcsán, a nyolcadik részre sem kell már sokat várni, ugyanis május 7-én már az is tiszteletét teszi.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.