Trilógia alakul ki a következő két Resident Evil résszel?

Érdekes tényeket osztott meg a játék dolgaival egy nagyon naprakész szivárogtató.

Igazán közel vagyunk már a Resident Evil Village megjelenéséhez és szerencsére rengeteg dolgot megosztottak velünk eddig is a játékról. Négy nap múlva megint többet fogunk majd tudni és valószínűleg egy minden platformra elérhető demo is érkezik hozzá. Egy kicsit ezektől az eseményektől elvonatkoztatva osztott meg egy pár dolgot a széria ügyeiben nagyon otthonosan mozgó, több forrással rendelkező Dusk Golem.

Szerinte egészen hamar el lett döntve, hogy a nyolcadik rész konkrét folytatása lesz a Biohazard-nak és rengeteg dolog fog majd értelmet nyerni annak végigjátszása után, ami jelenleg még furának hat, vagy nem érhetőnek a hetedik felvonásban. Nagyon fontos továbbá megemlíteni, hogy állítása szerint a kilencedik epizód is összefüggésben lesz az előző kettővel és így alkotnak majd egy trilógiát. A fejlesztők az eddigi legszorosabb kohéziót szerették volna elérni ezzel a három alkotással.

Ezek után Dusk Golem szerint fel fognak majd hagyni a számozott játékok kiadásával és inkább különálló kisebb sztorikat mesélnek el egy-egy címmel. Tehát ha kimaradt, vagy már rég volt, kapjátok gyorsan elő a Resident Evil 7 Biohazard-ot, ugyanis annak ismeretében fog legjobb élményt nyújtani a Village. Mi már nagyon várjuk a csütörtököt, hogy megint új és érdekes dolgokat tudhassunk meg a franchise kapcsán, a nyolcadik részre sem kell már sokat várni, ugyanis május 7-én már az is tiszteletét teszi.

Total
43
Shares
Previous Article
Szörnyella

A Szörnyella új előzetesből a Disney gonosz eredetéről tudunk meg többet, és még egy posztert is kaptunk mellé

Next Article
Boba Fett

Din Djarin is felbukkanhat a Boba Fett spin-off sorozatban

Related Posts