Főoldal Játékok Tovább húzza az agyunkat a Warner Bros. Montreal csapata az új Batman játék kapcsán
Játékok

Tovább húzza az agyunkat a Warner Bros. Montreal csapata az új Batman játék kapcsán

Reméljük lassan kiderül valami konkrétum!

533

Nem egyszer került már a pletykák és összeesküvés elméletek középpontjába a Warner Bros Montreal legújabb projektjük kapcsán. Meg kell hogy mondjuk nagyon jól játsszák szerepüket, ugyanis eddig vajmi keveset sikerült megtudnunk. De bízunk benne, hogy a héten tartandó DC Fandome alkalmával ez merőben megváltozik. Az eddig bemutatott dolgokból arra következtethetünk, hogy egy új Batman játékon dolgoznak, mely a hasonlóan rejtélyes és a rajongók által talán legkedveltebb Baglyok bírósága sztoriszálat fogja körüljárni.

A legújabb infókat az amerikai IGN munkatársa Jordan Oloman szúrta ki, aki korábban már a projekttel összekötött r3dakt3d honlap kódjában böngészve vette észre, hogy holnaptól kezdődően különféle kódokat írhatunk be 24 óránként. Elviekben a munkánknak a negyedik napon egy videó lesz a végeredménye, mely talán végre elárul valami konkrét dolgot is. Emellett a r3dakt3d Twitter fiókján a fent beszúrt parányi üzenetet láthatjuk melyben egyértelműen feltűnik egy bagoly is. Kíváncsian várjuk, hogy mire készülnek a kanadai srácok.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Robert Downey Jr.
Filmek

Robert Downey Jr. majdnem szerepelt A sötét lovag-trilógiában

Robert Downey Jr. felfedte, hogy annak idején megpályázta a DC univerzum egyik...

Batman
Filmek

George Clooney azt mondja, nincs “annyi drog a világon”, hogy újra Batman legyen

Batman szerepet továbbra is nyitott kérdés a DC Univerzumban, ki lesz az...