x
Játékok

Tovább húzza az agyunkat a Warner Bros. Montreal csapata az új Batman játék kapcsán

Reméljük lassan kiderül valami konkrétum!

Tovább húzza az agyunkat a Warner Bros. Montreal csapata az új Batman játék kapcsán
  • Publishedaugusztus 17, 2020

Nem egyszer került már a pletykák és összeesküvés elméletek középpontjába a Warner Bros Montreal legújabb projektjük kapcsán. Meg kell hogy mondjuk nagyon jól játsszák szerepüket, ugyanis eddig vajmi keveset sikerült megtudnunk. De bízunk benne, hogy a héten tartandó DC Fandome alkalmával ez merőben megváltozik. Az eddig bemutatott dolgokból arra következtethetünk, hogy egy új Batman játékon dolgoznak, mely a hasonlóan rejtélyes és a rajongók által talán legkedveltebb Baglyok bírósága sztoriszálat fogja körüljárni.

A legújabb infókat az amerikai IGN munkatársa Jordan Oloman szúrta ki, aki korábban már a projekttel összekötött r3dakt3d honlap kódjában böngészve vette észre, hogy holnaptól kezdődően különféle kódokat írhatunk be 24 óránként. Elviekben a munkánknak a negyedik napon egy videó lesz a végeredménye, mely talán végre elárul valami konkrét dolgot is. Emellett a r3dakt3d Twitter fiókján a fent beszúrt parányi üzenetet láthatjuk melyben egyértelműen feltűnik egy bagoly is. Kíváncsian várjuk, hogy mire készülnek a kanadai srácok.

Written By
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.