Főoldal Játékok Tovább bírja majd a PS5 DualSense kontrollere a strapát
Játékok

Tovább bírja majd a PS5 DualSense kontrollere a strapát

Nagyobb kapacitású akkumulátor kerül az irányítóba.

650
ps5 dualsense

A PlayStation 5 kontrollerét, a DualSense-et már jó ideje ismerjük, Geoff Keighley már ki is próbálhatta helyettünk. Azonban ahogy közeledünk a konzol megjelenéséhez, egyre több partner kap lehetőséget hogy kezébe vegye, ennek következménye pedig az egyre több szivárgás.

Most például a Galaxy666 nevű Twitter fiók tulajdonosa osztott meg friss fotókat az irányítóról, sőt ehhez még pár érdekességet is hozzáfűzött. Például gyorsan szét is kapta és belül egy 1560mA teljesítményű akkumulátor lapul, ami nagyobb mint ami a Dual Shock 4-ben volt (kezdetben 800mA, majd a Pro-k mellé kapott már 1000mA-t tudott).

A titokzatos szakmabéli azt is elárulta, hogy szerinte kényelmesebb és kellemesebb a gombok nyomása az elődnél, valamint hogy haptic feedback igen nagy élmény és mindenki elégedett lesz vele. Remélhetőleg a Sony hamarosan leleplezi a PS5 megjelenésének dátumát és hamarosan mi is kézbe kaphatjuk a DualSense kontrollert.

Szerző
Sinka Tamás

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Közelgő események