Wide Screen
Image default
Filmek

Tom Holland véleménye szerint a Sonynál jó kezekben van Pókember jövője

Tom Holland legújabb nyilatkozatában biztosítja a rajongókat, hogy a Disney és a Sony szakítás után is jó kezekben lesz Pókember jövője.

A nyár egyik legszomorúbb bejelentése volt, mikor kiderült, hogy Pókember távozik a Marvel Moziverzumból, miután a Disney és a Sony Pictures vezetői nem tudtak megegyezni a fránya anyagiakról, hogy 50-50 százalékban osszák el a költségeket. Az eredmény végül az lett, hogy Kevin Feige levette kezét a Tom Holland-féle Pókemberről.

Még a rajongók között is megosztó véleményeket olvashatunk arról, hogy a Marvel Studios nélkül sikeres lehet-e a franchise folytatása, vagy befellegzett a barátságos és közkedvelt Pókembernek. Tom Holland azonban legújabb nyilatkozatában bizalmat kért a rajongóktól, hogy a lehető legjobb kezekben van karaktere jövője.

Nem vagyok szégyenlős, ha ki kell fejeznem magam, hogy mennyire hihetetlen volt az elmúlt öt év a Marvellel. […] Életem legjobb pillanata volt, és nagyon hálás vagyok azért, hogy színészként valóra váltották az álmom. A Sony igazán jó volt hozzám, és a Pókember: Idegenben nemzetközi sikere pedig biztosítékot és elkötelezettséget jelent. Pókember öröksége és jövője a Sonynál jó kezekben van. Tényleg nem tartozom mással, mint hálával, hogy barátokra tettem szert az út során.

Az idő majd megmondja, hogy Hollandnek igaza volt-e, s a Sony Kevin Feige nélkül is tud Pókember-filmet csinálni, bár már két alkalommal is megbukott, így picit szkeptikusan állunk a jövő előtt.

Pókember

Még több a témában...

A Sony arra készül, hogy összeereszti a Tom Holland-féle Pókembert Tom Hardy Venomával?

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Hellboy

Kurdics Zoltán Gábor

Sylvester Stallone és Michael Rosenbaum fontos Marvel karaktereket alakítanak A galaxis őrzői vol. 2.-ben!

Plesovszki Nándor

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább