Pókember

Tom Holland véleménye szerint a Sonynál jó kezekben van Pókember jövője

Tom Holland legújabb nyilatkozatában biztosítja a rajongókat, hogy a Disney és a Sony szakítás után is jó kezekben lesz Pókember jövője.

Tom Holland legújabb nyilatkozatában biztosítja a rajongókat, hogy a Disney és a Sony szakítás után is jó kezekben lesz Pókember jövője.

A nyár egyik legszomorúbb bejelentése volt, mikor kiderült, hogy Pókember távozik a Marvel Moziverzumból, miután a Disney és a Sony Pictures vezetői nem tudtak megegyezni a fránya anyagiakról, hogy 50-50 százalékban osszák el a költségeket. Az eredmény végül az lett, hogy Kevin Feige levette kezét a Tom Holland-féle Pókemberről. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Még a rajongók között is megosztó véleményeket olvashatunk arról, hogy a Marvel Studios nélkül sikeres lehet-e a franchise folytatása, vagy befellegzett a barátságos és közkedvelt Pókembernek. Tom Holland azonban legújabb nyilatkozatában bizalmat kért a rajongóktól, hogy a lehető legjobb kezekben van karaktere jövője.

Nem vagyok szégyenlős, ha ki kell fejeznem magam, hogy mennyire hihetetlen volt az elmúlt öt év a Marvellel. […] Életem legjobb pillanata volt, és nagyon hálás vagyok azért, hogy színészként valóra váltották az álmom. A Sony igazán jó volt hozzám, és a Pókember: Idegenben nemzetközi sikere pedig biztosítékot és elkötelezettséget jelent. Pókember öröksége és jövője a Sonynál jó kezekben van. Tényleg nem tartozom mással, mint hálával, hogy barátokra tettem szert az út során.

Az idő majd megmondja, hogy Hollandnek igaza volt-e, s a Sony Kevin Feige nélkül is tud Pókember-filmet csinálni, bár már két alkalommal is megbukott, így picit szkeptikusan állunk a jövő előtt.

Pókember

Total
10
Shares
Previous Article
Batman Robert Pattinson

Robert Pattinson megtörte a csendet, s nyilatkozott Batman szerepvállalásáról

Next Article

Megérkezett a csábítás új iskolája!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!