Főoldal Filmek Tom Holland tudja, hogy melyik karakter birtokolja a Bosszúállók Tornyát, de nem árulja el
Filmek

Tom Holland tudja, hogy melyik karakter birtokolja a Bosszúállók Tornyát, de nem árulja el

536
Bosszúállók Torony

A Marvel Moziverzum egyik megoldatlan rejtélye, hogy ki a Bosszúállók Torony, a Föld leghatalmasabb hőseinek egykori otthonának jelenlegi tulajdonosa. Miközben sok rajongó találgatja, hogy melyik karakter vette meg az épületet, és milyen célokra használja majd a jövőben, a Pókembert alakító Tom Holland már tudja a választ, még ha nem is hajlandó megosztani.

A ComicBooknak adott interjú során Hollandot arról kérdezték, hogy tudja-e, mi lesz az egykori Bosszúállók Torony épületének a sorsa. A sztár először rácsodálkozott, zavartnak tűnt a kérdéstől, de pár másodperc múlva Holland lelkesen a következőt mondta: “Tudom, ki vette meg a Bosszúállók Tornyát!”. A színész már majdnem elmondta, hogy ki vette meg, amikor Zendaya, aki MJ-t alakítja az MCU-ban, befogta Holland száját, hogy nehogy elárulja a titkot.

A Bosszúállók első bázisa Tony Stark (Robert Downey Jr.) tulajdonában volt (a Stark Torony), de később fel kellett újítani, miután 2012-ben New Yorkot idegenek lepték el, és az épületet majdnem lerombolták. Ezt követően a torony több Marvel-filmben is felbukkant, amíg a 2017-es Pókember: Hazatérés című filmben eladták egy titokzatos vevőnek. A Pókember első filmje egész története a Keselyű (Michael Keaton) körül forog, aki megpróbálja ellopni az idegenek technológiáját, miközben Happy Hogan (Jon Favreau) kiürítette a tornyot. Ezután Marvel soha többé nem foglalkozott a Bosszúállók Tornyának tulajdonosával, egészen a közelmúltig, amikor is az eladást Clint Barton (Jeremy Renner) hozta fel a Sólyomszem című Disney+ sorozatban.

Valószínűleg ezt a titkot a későbbiekre hagyják, azonban meglepő, hogy Holland tudja a választ a kérdésre. Jó kérdés, hogy a titkot mikor fogják elárulni, esetleg a Pókember: Nincs hazaút foglalkozik majd témával, kapunk rá utalást, vagy esetleg a Sólyomszem-sorozatban leplezik ezt le. De azt sem tartjuk elképzelhetetlennek, hogy valamilyen módon kapcsolódik majd a következő Pókember-filmekhez.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események