Wide Screen
Image default
Filmek

Tom Holland szerződése után már az Amerika kapitány: Polgárháború forgatásán találta magát

Tom Holland színész a napokban egy műsor készítése során elárulta, hogy alig négy napra szerződtetése után már az Amerika kapitány: Polgárháború díszletei között találta magát.

Miután a Sony Pictures és a Marvel Studios megegyezett Pókember karakter filmes jogairól, a rajongók kedvenc képregénykarakterét rögtön felvezették az Amerika kapitány: Polgárháborúban, azonban Tom Hollandnek rendkívül rövid idő állt rendelkezésre az első belépője előtt, ugyanis alig kapta meg a szerepet, egy kis túlzással már másnap az Amerika kapitány: Polgárháború forgatáson találta magát.

Miközben Jon Favreau, Robert Downey Jr., Kevin Feige, a Russo testvéreket, valamint Roy Choi séf vacsorára készül leülni a Netflix The Chef Show egyik részében, a Marvel Studios elnöke megkérdezte Tom Hollandtől, hogy milyen gyorsan tudna beugrani az akkor már javában forgatás alatt álló Amerika kapitány: Polgárháború felvételére, amire a színész csak annyit felelt:

Négy nap lehetett vagy valami hasonló.

A résztvevők közül mindenki meglepődötten nyugtázza Tom Holland válaszát, miközben Kevin Feige azt is elárulta, hogy ez volt a valaha történet leggyorsabb fordulat életében. A barátságos és közkedvelt Pókemberrel legközelebb a jövő hónapban érkező Pókember: Idegenben találkozhatnak a rajongók, melyben főhősünk Mysterio és Nick Fury barátaival néz szembe az Elementálokkal miután a csettintés rést ütött az univerzumon.

Pókember

Még több a témában...

Kevin Feige elárulta, hogy a Bosszúállók: Végjáték trailere mennyit árult el a filmből

Kévés Bence Mihály

Két rajongó megfejtette a Bosszúállók 4. címet?

Megérkezett az első poszter a Pókember: Hazatérés filmhez

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább