Főoldal Filmek Tom Holland szerint a Pókember: Nincs hazaút sötét, szomorú és brutális
Filmek

Tom Holland szerint a Pókember: Nincs hazaút sötét, szomorú és brutális

Ez most tényleg durva lesz.

193
Pókember: Nincs hazaút

Tom Holland talán már megint túlzásokba esett, amikor közelgő filmjéről beszélt egy nemrég adott interjúban. A Pókember: Nincs hazaút sztájra arról beszélt néhány napja, hogy ez a film lesz a legjobb, amit valaha készítettek, miközben felhívta a rajongók figyelmét rá, hogy a trilógia harmadik felvonása sötét helyekre viszi el a falmászót, és “brutális” lesz.

Az igazat megvalva, ez annyira nem lesz idegen terep a falmászónak. Emlékezzünk csak vissza a Pókember: Hazatérés és a Pókember: Idegen című filmekre, ahol szintén ingoványos terepre tévedt a főhőst, a legutóbbi kalandja során pedig mét az Államokat is elhagyta, és igazán sötét helyekre tévedt Peter Parker. De Holland szerint az új rész mellett ezek eltörpülnek majd, mert a Nincs hazaút sötétebb lesz.

A decemberben érkező filmben a Pókember olyan ellenfelek száll ringbe, mint Doctor Octopus, a Zöld Manó, Elektró, a Homokember vagy a Gyík, így ezeket ez a hír annyira nem nagy meglepetés. Erre utalt Holland is, amikor azt mondta, hogy “Amin az emberek nagyon meg fognak lepődni, az az, hogy ez a film nem vicces” – mondta a színész a Games Radar lapnak. “Sötét és szomorú, és nagyon megható lesz”.

Látni fogod, ahogy a karakterek, akiket szeretsz, olyan dolgokon mennek keresztül, amiket soha nem kívánnál nekik. És nagyon izgatott voltam, hogy Peter Parker ezen oldalát is megismerhessem.

Tom Holland

Peter Parker mindig olyan valaki, aki emelt fővel jár. Mindig nagyon pozitív. Mindig azt mondja: ‘Meg tudom oldani. Meg tudom csinálni.’ Amíg ebben a filmben úgy érzi, hogy emberére talált. Azt mondja: ‘Nem tudom, mit tegyek.’ A karakter egy olyan aspektusa volt ez, amit még sosem láttam, és nagyon-nagyon izgatott voltam, hogy megpróbálhatok megbirkózni vele.

Pókember: Nincs hazaút

Gonosztevők számában biztosan mindennél nehezebb kihívást jelent számára majd a film, ugyanis a korábbi egy-két fővel ellentétben ezúttal legalább öten akarják majd Pókember vesztét, de szerencsére nem egyedül kell majd megbirkózni ezzel a feladattal. Hivatalosan még nem erősítették meg, de tudjuk, hogy a korábbi két Pókember is visszatér ebben a filmben.

Még nem láttam a filmet, de már láttam darabokat belőle, és ez a legjobb munka, amit valaha is csináltunk. Ez a legjobb Pókember-film, amit valaha készítettünk. Nem hiszem, hogy a rajongók készen állnak arra, amit összehoztunk nekik. Tudom, hogy én sem állok készen, és tudom, hogy brutális lesz.

Jelentsen ez bármit is, senki sem érezheti magát biztonságban. Norman Osborn és Oki doki talán Peter szeretteit veszi majd célba, May néni, MJ és Ned is veszélyben lehet, vagy esetleg a Multiverzum jelenti magát a legnagyobb veszélyt Peter előtt, aki egy másik idősíkon rekedhet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.