Tom Holland elárulta, kit szeretne Sullynak az Uncharted-filmben

Az új Pókember-film főszereplője bedobott két nevet a Sonynak, hogy kikkel tudná elképzelni az Uncharted-film forgatását.

Az új Pókember-film főszereplője bedobott két nevet a Sonynak, hogy kikkel tudná elképzelni az Uncharted-film forgatását.

Azután, hogy múlt héten bejelentették, hogy a Sony tulajdonában lévő Uncharted játékjogok filmes adaptációjának ki kapta Nathan Drake szerepét, most maga a főszereplő beszélt arról, hogy kikkel szeretne együtt dolgozni a már régóta tervezés alatt álló projektben. A Yahoo! beszélgetett a Pókember: Hazatérés film sztárjával, a fiatal Hollanddel, aki elárulta azt is, miként vették rá a főszerepre:

Izgalmas az egész. Nem tudtam sokat erről. Ez csak úgy jött, volt egy beszélgetésem a stúdió fejével, Tom Rothmannel a különböző filmekről, és arról, hogy szeretnék együtt dolgozni a Sonyval, így az az ötletem támadt, hogy akár lehetnék a fiatal Nathan Drake, ami a közönséget is nagyon érdekelné. Találkoztam a Shawnnel (Levy rendezővel) az MTV díjátadóján és egy rövid beszélgetésünk volt arról, hogy egy eredettörténettel kell indítani, nem pedig másolni a játékot, és úgy tűnik mintha az embereket is jobban érdekelné ez, tudom, mert engem is. Már alig várom, hogy újabb beszélgetéseket folytassunk erről.

Mikor a fiatal színészt arról kérdezték, hogy melyik színésztársát szeretne látni apja, Sully szerepében, a következőt felelte:

Azt hiszem, Jake Gyllenhaal nagyon jó lenne, de elmentem a Jurassic World bemutatójára, majd másnap meglátogattam rendező barátom – Colin Trevorrow rendezőt – és ott volt Chris Pratt is, akivel az elmúlt hónapokban nagyon jó barátok lettünk. Úgy gondolom, hogy tökéletes lenne Sullynak. Szerintem ez menő lenne, mert ha egy idősebb Nathanről szólna a film, akkor akár még Chris is játszhatná a főszereplőt, de azt hiszem, maradjunk csak a Sullynál. Szeretek Chrisszel dolgozni.

A franchiset a Sony Interactive Entertainment és a Naughty Dog közösen teremtette meg még 2007-ben az Uncharted: Drake’s Fortune című első résszel. Azóta három folytatás is megjelent, a legutóbbi pedig éppen egy éve, 2016 májusában került a boltok polcaira, ez az Uncharted 4: A Thief’s End nevet viselte. De idén sem maradunk új rész nélkül, ugyanis érkezik nyár végén az Uncharted: The Lost Legacy, amit a napokban jelentettek be.

Total
0
Shares
Previous Article
Rian Johnson

Rian Johnson érkezéséig nyitott volt a Star Wars új trilógia cselekménye

Next Article

Az Oscar-díjra jelölt Hailee Steinfeld csatlakozhat a Bumblebee spin-offhoz

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!