Tom Holland lesz az ifjú Nathan Drake az Uncharted filmben!

A Sony féle Uncharted feldolgozás előkészületei gőzerővel zajlanak! Shawn Levy neve már korábban előkerült, és már biztos is hogy ő ül a rendezői székbe, de most az is kiderült, hogy a főszereplő Nathan Drake-t az új Pókember, azaz Tom Holland alakítja majd.

Éveken át próbálkoztak a Sony-nál egy filmet összehozni az ismert videójáték alapján, azonban végre úgy fest hogy az Uncharted feldolgozás előkészületei beindultak! Shawn Levy neve már korábban előkerült, és már biztos is hogy ő ül a rendezői székbe, de most az is kiderült, hogy a főszereplő Nathan Drake-et az új Pókember, azaz Tom Holland alakítja majd.

Elsőre talán furcsa lehet Holland nevét olvasni Drake szerepe kapcsán, hiszen a karakter jóval idősebb a játékban mint a kiválasztott színész. Azonban a forgatókönyv szerint a film egyfajta előzményként szolgál majd a PlayStation-on méltán híres Uncharted sorozatnak, és az inspirációt a Naughty Dog-féle harmadik játék egy jelenetéből vették, ahol a címszereplőt fiatal tolvajként láthattuk. A tervek szerint ha sikerül elkészíteni ezt a filmet, (és persze elég pénzt hoz a konyhára) akkor egy egész sorozatnyi film készül majd, Tom Holland főszereplésével. Szóval nagyon úgy tűnik, hogy Holland színészi pályája sok-sok évre be lesz biztosítva, hiszen a Marvel Univerzum hálószövőjeként még évekig elfoglalt lesz, és ha valóban berobban az Uncharted franchise, akkor ez egy extra lökést ad majd a fiatal tehetség amúgy is szárnyaló karrierjének.

A fiatal színészt legközelebb 2017 július 7.-étől láthatjuk majd a Pókember: Hazatérésben, majd 2018 januárjában a The Current War című filmben.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Zack Snyder családi tragédia miatt nem fejezi be Az Igazság Ligáját, helyére Joss Whedon lép

Next Article

Így fest Daisy Ridley Ophelia szerepében!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!