Wide Screen
Image default
Filmek

Tom Holland lesz az ifjú Nathan Drake az Uncharted filmben!

Éveken át próbálkoztak a Sony-nál egy filmet összehozni az ismert videójáték alapján, azonban végre úgy fest hogy az Uncharted feldolgozás előkészületei beindultak! Shawn Levy neve már korábban előkerült, és már biztos is hogy ő ül a rendezői székbe, de most az is kiderült, hogy a főszereplő Nathan Drake-et az új Pókember, azaz Tom Holland alakítja majd.

Elsőre talán furcsa lehet Holland nevét olvasni Drake szerepe kapcsán, hiszen a karakter jóval idősebb a játékban mint a kiválasztott színész. Azonban a forgatókönyv szerint a film egyfajta előzményként szolgál majd a PlayStation-on méltán híres Uncharted sorozatnak, és az inspirációt a Naughty Dog-féle harmadik játék egy jelenetéből vették, ahol a címszereplőt fiatal tolvajként láthattuk. A tervek szerint ha sikerül elkészíteni ezt a filmet, (és persze elég pénzt hoz a konyhára) akkor egy egész sorozatnyi film készül majd, Tom Holland főszereplésével. Szóval nagyon úgy tűnik, hogy Holland színészi pályája sok-sok évre be lesz biztosítva, hiszen a Marvel Univerzum hálószövőjeként még évekig elfoglalt lesz, és ha valóban berobban az Uncharted franchise, akkor ez egy extra lökést ad majd a fiatal tehetség amúgy is szárnyaló karrierjének.

A fiatal színészt legközelebb 2017 július 7.-étől láthatjuk majd a Pókember: Hazatérésben, majd 2018 januárjában a The Current War című filmben.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

A Marvel elsőszámú embere beszélt Pókember jövőjéről

Kévés Bence Mihály

Felvásárolhatja a Sony a GTA és a Red Dead kiadóját?

Héja Szabolcs

Ezért nem látjuk a fehér pók szimbólumot Venom mellkasán

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább