Főoldal Filmek Tom Holland állítása szerint úgy kell tekinteni a Pókember: Nincs hazaút részre, mint egy franchise végére
Filmek

Tom Holland állítása szerint úgy kell tekinteni a Pókember: Nincs hazaút részre, mint egy franchise végére

Mire akart itt utalni a Pókember franchise sztárja?

559
Pókember: Nincs hazaút
Forrás: Marvel Studios

Idén télen Tom Holland hatodik alkalommal tér vissza a hálóvető szerepében. A Pókember szerepében még 2016-ban mutatkozott be az Amerika kapitány: Polgárháború című filmben, majd a gyors bemutatkozást egy önálló rész követte, azt pedig később egy folytatás, de már a Bosszúállókkal is lógott két alkalommal. Miközben napról napra izgatottabbak vagyunk a Pókember: Nincs hazaút bemutatója miatt, a színész arról beszélt, hogy talán a harmadik rész után egy időre mellőznünk kell.

Az Entartainment Weekly mutatott be két új képet a filmből, valamint egy interjút a színésszel. Holland úgy fogalmazott, hogy a közelgő Pókember-filmre nem úgy kell tekinteni, mint egy trilógia csúcspontjára, hanem mint egy franchise befejezésére. Kijelentése után pánikba kezdtek a rajongók, jelentsen bármit is a színész állítása, de sokan már arról beszélnek, hogy ennyi volt, többet nem látjuk a Marvel Moziverzumban, vagy ami még ennél is rosszabb, hogy elköszön a szereptől. A helyzet valószínűleg nem ennyire rossz, mindössze arra akart is kilyukadni, hogy a folytatás bemutatója után egy jó ideig nem látjuk újra a barátságos és közkedvelt Pókember szerepében.

Azt hiszem, ha elég szerencsések lennénk, hogy újra elmerüljünk ezekben a karakterekben, akkor egy egészen más változatot látnánk. Ez már nem a Hazatérés-trilógia lenne. Adnánk egy kis időt, és megpróbálnánk valami mást felépíteni, és hangvétel szempontjából változtatnánk meg a filmeket. Hogy ez megtörténik-e vagy sem, nem tudom. De kifejezetten úgy kezeltük [a Nincs hazaút című filmet], mintha egy befejezéshez közeledne, és ezt a hatást is éreztük.

Tom Holland
image?url=https%3A%2F%2Fstatic.onecms.io%2Fwp content%2Fuploads%2Fsites%2F6%2F2021%2F10%2F13%2FSPIDER MAN NO WAY HOME 2

Nem gondolnánk, hogy szögre akasztja a szuperhős jelmezét. Azt sem gondolnánk, hogy valaki más lesz Pókember, hiszen akkor mi értelme lett volna a Venom 2. – Vérontó végén belengetni Pókembert, akit Tom Holland játszik. Ugyanakkor nem ismerjük a Marvel Studios és a Sony Pictures kapcsolatát, milyen megállapodás született, hány filmre kötöttek szerződést, de valószínűleg sokkal kedvezőbb a helyzet, mint néhány éve volt. A stúdió univerzumai között a határok egyértelműen elmosódnak a következő években, szóval egyik félnek sem érdeke, hogy felbontsa egy ilyen jövedelmező megállapodást, főleg azok után, hogy Andy Serkis szerint Venom és Pókember találkozása elkerülhetetlen.

Sokkal valószínűbb, hogy Holland az interjúban arra utalt, hogy a trilógia után néhány évre jegelik a karaktert, s mikor legközelebb visszatér, akkor már a felnőtt Peter Parkert ismerhetjük meg. Sok rajongó örülne ennek, ha Peter leérettségizne, és háta mögött hagyná a gimis éveket.

Pókember: Nincs hazaút című filmet december 17-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Amerika kapitány: Szép új világ
Filmek

Az állítja Giancarlo Esposito, hogy eddig senki nem találta el szerepét az Amerika kapitány: Szép új világban

Giancarlo Esposito már feltűnt az Amerika kapitány: Szép új világ előzetesében.

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.