Főoldal Filmek Tom Holland, a Pókember sztárja Jon Watts Fantasztikus Négyes című filmjéről beszélt
Filmek

Tom Holland, a Pókember sztárja Jon Watts Fantasztikus Négyes című filmjéről beszélt

Pókember találkozik majd a Marvel első családjával a filmvásznon?

451
Fantasztikus Négyes

Azzal, hogy a Disney felvásárolta a 20th Century Fox stúdiót, olyan karakterek filmes jogaihoz jutott hozzá, mint a Fantasztikus Négyes vagy az X-Menek, akik hamarosan a Marvel Moziverzumban is bemutatkozhatnak. Az X-Menek érkezéséről egyelőre nem sokat tudni, de a Marvel Studios tavaly decemberben bejelentette a Fantasztikus Négyes új filmjét.

A Pókember: Nincs hazaút sztárja, Tom Holland megosztotta gondolatait Jon Watts közelgő Fantastic Four rebootjáról. Holland és Jon Watts rendező a Pókember-trilógián dolgozott együtt, de rövidesen új, ismeretlen terepre téved a direktor. A Marvel első családjának új iterációja a rajongók egyik legjobban várt projektje a bejelentett címek közül, és nincs ezzel máshogy Tom Holland sem, aki izgatottan várja, hogy Watts továbblépjen, és bemutassa az új szuperhősöket.

Egy ilyen kijelentés után sokan arra gondolnak, hogy Pókember lehet az első Bosszúálló, akivel találkoznak majd a Fantasztikus Négyes tagjai. A ComicBookMovie kérdezte erről, de amikor azonban arról van szó, hogy a Pókember esetleg szerepet kap a Fantasztikus Négyes első filmjében, a 25 éves színész kissé elbizonytalanodott az ötletet hallván.

Bár szívesen szerepelnék abban a filmben, [mert] imádom Jont, és nagyon izgatott lennék, hogy mit csinál a Fantasztikus Négyessel, azt hiszem, a Pókemberrel azt kell tennünk, hogy hagyjuk lélegezni, és szinte hagyjuk, hogy a közönség mondja meg, mit akar.

Tom Holland

Mindössze annyit tudunk a projektről, hogy Jon Watts rendezőre bízzák a filmezést. Nem titok, hogy Peyton Reed is szeretett volna lecsapni a lehetőségre, ám Kevin Feige inkább Wattsra voksolt. Könnyű dolga nem lesz a készítőknek a Fox korábbi három próbálkozása után. De a Pókember sem volt jobb helyzetben a Sony Pictures próbálkozásai után, és Watts csodát művelt, jobb kezekbe nem is kerülhetett volna a karaktere sorsa.

Pókember
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események