Főoldal Filmek Tom Hardy karaktere mégis felbukkan a Furiosa: történet a Mad Maxben, vagy mire utalt George Miller rendező?
Filmek

Tom Hardy karaktere mégis felbukkan a Furiosa: történet a Mad Maxben, vagy mire utalt George Miller rendező?

A Mad Max: A harag útja főszereplője mégis felbukkan a Furiosa-előzményfilmben?

248
Furiosa: Történet a Mad Maxből
Forrás: Warner Bros.

A tavalyi év végén már kaptunk ízelítőt a filmből, tegnap pedig új állóképeket mutattak a Furiosa: Történet a Mad Maxből című filmből, valamint egy magazin borítóját, melyen Chris Hemsworth gonosztevője Warlord Dementus látható. De ennél sokkal érdekesebb volt George Miller nyilatkozta Max Rockatansky felbukkanásáról az előzményfilmben.

A Mad Max: A harag útja 2015-ös megjelenése óta klasszikussá vált, így annyira nem meglepő, hogy George Miller folytatja ezt a történetmesélést. Közel egy évtizeddel azután, hogy a Charlize Theron által alakított karaktert megismertük a filmben, most Az új mutáns sztárja, Anya Taylor-Joy átveszi ezt a szerepet, hiszen eredettörténetet kap Furiosa.

“Ez Furiosa története, arról, ahogyan elrabolják otthonról, és egész hátralévő életét azzal tölti, hogy megpróbál visszatérni” – mondta Miller az Empire magazinnak. “A harag útjában a történet három nap és két éjszaka alatt bontakozik ki. Ez a film azt a történetet követi 15 éven keresztül, s közvetlenül a kapcsolódik ahhoz a filmhez”.

A rendező először a Mad Max: A harag útja forgatása közben találta ki ezt az előzménytörténetet, és elárulta az interjúban, hogy Theronnak nagyon bejött. “Azt mondta [Theron]: ‘Kérlek, George, megcsinálhatnánk ezt először?’ Ekkor jöttem rá először, hogy van valami igazán erős ebben a történetben.”

Miller óvatosan válogatta meg szavait azzal kapcsolatban, amikor azt kérdezték, hogy Tom Hardy karakterét látjuk-e. Nincs kizárva, hogy a fiatal Max Rockatansky feltűnik majd a filmben, inkább arra utalt a direktor, ha képben nem is, de a karakter jelenétét valamilyen formában érezni fogjuk a filmben.

Nem árulok el túl sokat erről. Csak annyit mondok, hogy Max ott lapul a háttérben.

George Miller

“Ahogy a világ elesett, a fiatal Furiosát elragadják a Zöldhelyről, és a Dementus hadúr által vezetett nagy motoros horda kezébe kerül” – olvasható a nemrég megjelent szinopszisban. “A pusztaságot átszelve Sziklavárnál kötnek ki, amelynek elnöke a Halhatatlan Joe. Miközben a két zsarnok a hatalomért harcol, Furiosának számos megpróbáltatást kell túlélnie, miközben megpróbálja kitalálni, hogyan tudna hazajutni.”

Furiosa: történet a Mad Maxből a tervek szerint 2024. május 23-án jön ki a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...