Főoldal Előzetesek Nézd meg a Furiosa: történet a Mad Maxből magyar szinkronos előzetesét
Előzetesek

Nézd meg a Furiosa: történet a Mad Maxből magyar szinkronos előzetesét

2024 egyik legnagyobb filmje lesz a Furiosa: történet a Mad Maxből? Az első előzetes már magyarul is elérhető.

581

Mad Max: A harag útja sok fantasztikus dologgal büszkélkedhetett, de kevés dolog csillogott olyan ragyogóan, mint Charlize Theron a kőkemény Furiosa szerepében. Ez a női karakter volt a bizonyíték arra, hogy George Miller még mennyi lenyűgöző történetet tudna megálmodni erről a poszt-apokaliptikus világról.

Noha a címszereplő Furiosa az első előzetesben kicsit másképp néz ki, mint a legutóbb, ennek ellenére az első benyomások alapján a film túl fog teljesíteni mindent, amire Miller rajongói vártak. A Furiosa: történet a Mad Maxből egy pokoli jövőben játszódik, ahol a társadalmak összeomlottak, és a legnagyobb értéknek az olyan természeti erőforrások számítanak, mint a víz. A film azt meséli el, hogy Furiosa (Anya Taylor-Joy) egy sokkal fiatalabb változata az életéért kénytelen küzdeni, miután a hadúr Dementus (Chris Hemsworth) elrabolja.

A trailer szándékosan ködösít, hány év telik el azután – de később megerősítették, hogy 45 év telt el a két film között -, hogy Furiosát elrabolták a családjától, és hogy mikor dönt a harc mellett a saját szabadságáért. De mire Furiosa készen áll, hogy saját kezébe vegye a sorsát, már eleget látott abból, ahogy a Dementushoz hasonló férfiak miként formálják át a világot saját képükre. Furiosa ezért úgy dönt, hogy a szabadságáért harcba indul a zsarnokok ellen.

“Ahogy a világ elesett, a fiatal Furiosát elragadják a Zöldhelyről, és a Dementus hadúr által vezetett nagy motoros horda kezébe kerül” – olvasható a nemrég megjelent szinopszisban. “A pusztaságot átszelve Sziklavárnál kötnek ki, amelynek elnöke a Halhatatlan Joe. Miközben a két zsarnok a hatalomért harcol, Furiosának számos megpróbáltatást kell túlélnie, miközben megpróbálja kitalálni, hogyan tudna hazajutni.”

Furiosa: történet a Mad Maxből a tervek szerint 2024. május 23-án jön ki a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Kraven, a vadász
Filmek

A Kraven, a vadász producere nagyon hihető magyarázatot adott arra, miért kellett decemberre tolni a premiert

Nehéz vitatkozni a Kraven, vadász producerével, hogy miért kellett nyárról télre áttenni...