Főoldal Filmek Tom Hardy akar lenni a következő James Bond, rendezőnek Christopher Nolan-t szeretné!
Filmek

Tom Hardy akar lenni a következő James Bond, rendezőnek Christopher Nolan-t szeretné!

A legutóbbi James Bond kaland, a Spectre – A Fantom visszatér volt a negyedik film a sorozatban amelynek főszereplőjét Daniel Craig keltette életre. A Spectre már több mint egy éve jelent meg, de a folytatásról azóta sem érkeztek hírek.

940

A legutóbbi James Bond kaland, a Spectre – A Fantom visszatér volt a negyedik film a sorozatban amelynek főszereplőjét Daniel Craig keltette életre. A Spectre már több mint egy éve jelent meg, de a folytatásról azóta sem érkeztek hírek.

Még az sem biztos hogy Daniel Craig bújik-e újra a 007-es szmokingjába vagy újabb vérfrissítés mellett döntenek. Bár a hírek szerint a Sony Craig-et szeretné, de máris sok új név is felmerült a jelöltek listáján. Tom Hardy neve többször is említésre került mint lehetséges jelölt Bond szerepére, és a színész most maga is próbálta tolni egy kicsit a szekerét előre.

Hardy nemrégiben egy interjút adott a The Daily Beast-nek, mivel épp a Taboo című sorozatát népszerűsíti. Nem meglepő módon a James Bond téma is szóba került, ami viszont annál meglepőbb hogy a színész igen lelkesen reagált a felvetésre.

Tudod, van egy mondás a színészi berkeken belül, illetve a társaságunkban is miszerint ha beszélsz róla automatikusan kiestél a mezőnyből. Szóval ezért nem kommentálhatom ezt a témát! Ha megemlítem a dolgot máris elúszik.

A színész kommentjének utolsó része jelzi igazán mennyire is szeretné Hardy eljátszani a kortalan titkosügynök szerepét, és könnyen lehet hogy a lehetőség hamarosan az ajtaján kopogtat! Annyit tudunk, hogy a Sony és a MGM mindenképp szeretnék Daniel Craig-et visszahozni egy vagy két filmre. Azonban egy meg nem nevezett belsős informátor így nyilatkozott erről a témáról:

Daniel és a MGM igencsak patthelyzetben vannak a Bond kérdést illetően, mivel a színész még nem adott választ nekik. Ajánlottak már neki nagyobb fizetést, és érdeklődtek a 2017-es terveit illetően, de eddig nem sikerült megegyezniük Daniellel. A 25. Bond filmet 2018 októberére tervezik, de eddig még nincs Bond, nincs forgatási dátum és nincs infó arról hogy ez mikor változhat. Daniel elkötelezettsége attól is függ, hogy a Sony Pictures csatlakozik-e a film finanszírozásához. Nagyon sok kérdés lóg még a levegőben, de a válaszokat még senki sem tudja.

Ha Tom Hardy valóban szóba kerülne mint a 25. James Bond film főszereplője, ő már azt is tudná kit szeretne rendezőnek. A színész szerint nagyon vagány lenne ha Christopher Nolan rendezne egy 007-es filmet. Így nyilatkozott:

Kíváncsi vagyok hogy a következő felvonás vajon milyen lesz, és egy Christopher Nolan szintű rendező elég erős személyiség ahhoz hogy valami mély és újszerű stílusút alkosson.

Tom Hardy egyébként már dolgozott Nolan kezei alatt az Eredet, A sötét lovag – Felemelkedés, és a hamarosan érkező világháborús dráma, a Dunkirk forgatásán, így a köztük lévő kémia tagadhatatlan. Plusz Christopher Nolan korábban már jelezte mennyire szereti a James Bond sorozatot, és azt se zárta ki hogy elvállalna egyszer a rendezését is. Természetesen nem zárható ki, hogy Daniel Craig mégis úgy dönt hogy visszatér, de annyi biztos hogy sokan szeretnék látni Hardy-t az ikonikus kém szerepében.

Szerző

Sorozatokkal foglalkozom főként, de a filmek és képregények világában is otthon érzem magam. A kritikák írása mellett YouTube-on rendszeres sorozat kibeszélőkkel is jelentkezem.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Oppenheimer
Filmek

Hány millió dollár ütötte Christopher Nolan markát az Oppenheimer és az Oscar után?

Mennyi volt Christopher Nolan fizetése az Oppenheimer után, ami tarolt az idei...

Venom
Filmek

Bejelentették a Venom 3. alcímét, és a vártnál valamivel előbb jön

Tényleg ez lesz Venom utolsó menete? Néhány héttel korábban jön a harmadik...

Christopher Nolan
Filmek

Christopher Nolan már a következő filmjén dolgozik, ami egy tévésorozat feldolgozása lehet

Az Oscar után Christopher Nolan már a következő film forgatókönyvét írja.