Főoldal Filmek T’Challa 1990-es kalandját is láthatjuk a Fekete Párducban
Filmek

T’Challa 1990-es kalandját is láthatjuk a Fekete Párducban

A legfrissebb hírek szerint a Fekete Párducban kapunk egy visszapillantást a főszereplő múltjába. 1990-be utazunk vissza, hogy jobban megismerjük a karaktert.

614

A legfrissebb hírek szerint a Fekete Párducban kapunk egy visszapillantást a főszereplő múltjába. 1990-be utazunk vissza, hogy jobban megismerjük a karaktert.

A Fekete Párduc forgatása bármelyik nap kezdetét veheti Atlantában, így ennek apropóján újabb részlettel lettünk gazdagabbak a filmmel kapcsolatban. Megerősítették, hogy utazást teszünk majd a múlt egy adott kulcsmomentumába, 1990-be térünk vissza, hogy a wakandai király múltjából olyan dolgokat ismerjünk meg, melyeket eddig nem tudtunk.

Nem mindennapi bemutatkozást kapott Fekete Párduc tavaly az Amerikai kapitány: Polgárháború filmben, és a rajongók legnagyobb örömére ez csak a kezdet volt, hiszen jövőre érkezik sztárokkal teletűzdelt karakter első önálló filmje a Marvel Filmes Univerzumában. Azt ugye már tudjuk, hogy T’Challa miként vette át a trónt, és ezzel az apáról-fiúra szálló szerepet is, a Fekete Párduc jelmezt. Az East Bay Times erősítette meg, hogy a film még inkább beleássa magát a karakter múltjába.

Úgy tűnik, hogy a kaliforniai székhelyű, Oakland-i AC Transit nevezetű tömegközlekedési ügynökség engedélyt adott a Marvel Studios-nak arra, hogy felhasználjanak egy ’90-es évekbeli logót a filmben. Az újság utalást tesz arra is, hogy a logót egy flashback részben fogják majd felhasználni, mikor még T’Challa a Szent Mária Egyetem tanulója volt. T’Challa fiatalkorában szülővárosa, Wakanda és az Egyesült Államok között ingázott, utóbbi várost ismertebb álnevén, Luke Charles néven látogatta rendszeresen.

A most megjelent hír (megerősített) is azt igazolja, miszerint a Marvel eddig nem látott elemeket fog felhasználni a gyártáshoz. A Fekete Párduc bemutatója 2018. február 16-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...

Star Wars Jedi Survivor
Játékok

Az EA törölt egy Star Wars-játékot, a Vasember és Fekete Párduc projektek még készülnek

Leépítések és törölt projektek az Electronic Arts-nél, de készül a Star Wars...