Főoldal BREAKING Tom Cruise visszatérésével a Top Gun 3. részén dolgozik a Paramount
BREAKINGFilmek

Tom Cruise visszatérésével a Top Gun 3. részén dolgozik a Paramount

Tom Cruise nagy bejelentése után a Paramount elkezdett dolgozni a Top Gun 3. részén.

437
Top Gun: Maverick
Forrás: Paramount Pictures

Úgy tűnik, hogy a Paramountnál nem neheztelnek Tom Cruise-ra, amiért a Warner Bros-szal szerződött az akciósztár, ugyanis már dolgoznak a Top Gun 3. rész forgatókönyvén. A Puck News jelentette először a hírt, ám a Paramount nem reagált a megkeresésre, viszont Ehren Kruger, a 2022-es Top Gun: Maverick forgatókönyvírója dolgozik az új film sztoriján.

A filmben állítólag Cruise is újra összeállna a Top Gun: Maverick sztárjaival, Miles Tellerrel és Glenn Powell-lel, és a film rendezője, Joe Kosinski is a fedélzeten lesz, akár rendezőként, akár producerként. A legfőbb producerek természetesen Jerry Bruckheimer és David Ellison.

Az 1986-os film folytatása hatalmas siker volt Cruise és a Paramount számára, közel 1,5 milliárd dolláros bevételt hozott közvetlenül a világjárvány után. Sokan a mozik megmentőjének nevezik a filmet. A siker nemcsak azt igazolta, hogy Tony Scott eredeti filmje még ennyi évtizeddel a megjelenése után nagy tiszteletnek örvend, hanem hogy Tom Cruise korunk egyik legnagyobb sztárja.

Január 9-én Hollywoodot megrázta a hír, hogy Cruise új szerződést írt alá a Warner Bros. vállalattal. Az új megállapodás a Mission: Impossible 8. után lép életbe. Bár a megállapodás nem kizárólagos – Cruise-nak egyetlen stúdióval sincs exkluzív szerződése -, mégis meglepetés volt, mivel az elmúlt időben főként a Paramounttal dolgozott a világsztár olyan sikerfilmeken, mint például a Top Gun vagy a Mission: Impossible.

Nem először dolgozik együtt Cruise és a Warner Bros., talán a legsikeresebb munkájuk A holnap határa volt 2014-ben, de Az utolsó szamuráj és az Interjú a vámpírral filmeket is példaként hozhatnánk. A bejelentés után logikus lépésnek tűnik a Paramount részéről, hogy nem szeretnék vesztegetni az időt, hogy a WB elhappolja előlük a sztárt, ezért gyorsan zöld utat kapott a Top Gun: Maverick folytatása.

Top Gun: Maverick
Forrás: Paramount Pictures
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események