Főoldal Filmek Tom Cruise már látta a Flash – A Villámot, és annyira odáig volt érte, hogy utána azonnal telefonálni akart
Filmek

Tom Cruise már látta a Flash – A Villámot, és annyira odáig volt érte, hogy utána azonnal telefonálni akart

A Mission: Impossible sztárja teljesen odáig van a Flash - A Villámért.

509
Flash - A Villám

Indítsuk a hétvégét egy egészen meglepő hírrel, hogy a Flash – A Villám című filmnek máris van egy nagyon híres rajongója az akció megasztár Tom Cruise személyében. A The Hollywood Reporter számolt be arról, hogy a filmsztár állítólag otthonában megnézhette a filmet, és annyira meggyőzte őt, hogy az első dolga az volt, hogy felhívja Andy Muschietti rendezőt.

Mindazok alapján, amit a tesztvetítésekről és a bennfentesektől hallottunk, a Warner Bros. Discovery-nek egy győztes filmmel van dolga, és a Flash – A Villám valóban annyira jó lett, ahogy arról már sokan beszámoltak. A portál értesülései szerint a Mission: Impossible és a Top Gun: Maverick sztárja látta a filmet, és annyira lenyűgözte, hogy hidegvérrel felhívta Andy Muschietti rendezőt, hogy áradozzon róla.

Hogy ez hogyan jött össze? Úgy tűnik, Cruise-nak volt egy találkozója a Warner Bros Discovery vezérigazgatójával, David Zaslavval, és amikor az igazgató megemlítette, hogy milyen nagyszerű szuperhősfilmet sikerült összehozni, a színész arra kérte, hogy a premier előtt megnézhesse. Zaslav beleegyezett, és a film egy kópiáját a WBD egyik alkalmazottján keresztül eljuttatták Tom házához, aki a helyszínen megvárta, amíg a színész megnézni, mielőtt visszavitte volna a stúdiónak.

Cruise-nak annyira tetszett, amit látott, hogy állítólag felhívta Muschiettit, hogy elmondja neki őszinte véleményét, és állítólag arról áradozott, hogy a Flash “minden, amit egy filmtől elvársz”, és “ez az a fajta film, amire most szükségünk van”.

Christina Hodson forgatókönyvét Andy Muschietti filmesítette meg. Bár hivatalos szinopszist még nem kaptunk a filmhez, de a Flash többnyire a Flashpoint képregénysorozatot adaptálja, a pletykák szerint meghatározó lesz a DC Univerzum jövőjére nézve, akárcsak a képregényekben. Geoff Johns író és Andy Kuber által jegyzett Flashpoint gyökeresen megváltoztatta a DC Comics univerzumot, és így született meg a The New 52 képregényszám. A filmben Ben Affleck és Michael Keaton is visszatérnek Batman szerepében, valamint itt mutatkozik be Sasha Calle mint Supergirl.

Flash – A Villám bemutatójára június 15-én kerül sor.

The Flash
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.