Mission: Impossible 7.

Tom Cruise legveszélyesebb mutatványától mindenki lélegzete elállt a CinemaCon utolsó napján

Tom Cruise nem ismeri a lehetetlent, elképesztő látványos mutatványra szánta el magát.

A Paramount Pictures zárt ajtók mögött levetítette az első felvételeket a cím nélküli Mission: Impossible 7. részből a Las Vegas-i CinemaCon utolsó napján. Beszámolók szerint Tom Cruise legveszélyesebb kaszkadőrmutatványát mutatták meg, amit valaha megcsinált a színész. Arról a bizonyos jelenetről van szó, amiről már láttunk korábban forgatási képeket.

Bár még túl korai, hogy előzetest kapjunk Tom Cruise várva várt filmjéhez, a stúdió mégis mutatott kulisszák mögötti jeleneteket az amerikai mozitulajdonosoknak tartott rendezvényen. Ahogy az várható volt, a videó elsősorban Tom Cruise karakterére és a lélegzetelállító mutatványokra fókuszált, amelyekről már láttunk néhány kiszivárgott felvételt. Nevezetesen arról a jelenetről van szó, amikor egy rámpáról, egy motorral a szakadékba ugrik Tom Cruise, majd ejtőernyőt nyit, és továbbáll. A jelenetet már több mint egy éve leforgatták, és szájtátva néztük a forgatási képeket, de a jelenlévők beszámolói szerint annyira elképesztő volt az óriáskijelzőn nézni ezt, hogy sokan a valaha volt legveszélyesebb mutatványnak nevezték Tom Cruisetól.

Tom Cruise saját bevallása szerint gyerekkora óta szerette volna kipróbálni ezt a mutatványt, amire most lehetősége nyílt a forgatáson. Nagy fegyelmet követelt a halálmegvető ugrás, mely során fontos tényezőt játszott a szél iránya és erőssége is. Természetesen a teljes mutatványt maga a színész hajtotta végre, semmi trükk nem volt, Tom Cruise csinálta az első képkockától az utolsóig. A 20 méteres ugrást többször is meg kellett csinálni, hogy minden pontosan úgy történjék, ahogy eltervezték. A kulisszák mögötti videóból kiderült, hogy az ejtőernyőzés végett naponta 30 harminc alkalommal is kiugrott egy gépből, és több mint 300 alkalommal próbálták el mindezt. Még ennél is többet gyakorolták a motoros ugrást, amit Cruise elmondása szerint 13.000 alkalommal próbáltak el.

Nagy meglepetésre azonban nem árulták a hetedik rész hivatalos filmcímét. Reméljük, hogy mielőbb kapunk egy előzetest, amivel vélhetően a filmcímről is lehull a lepel. Christopher McQuarrie rendezőtől egy kis ízelítőt kaptunk, hogy mi következik ezután.

Az egyetlen dolog, ami ennél is jobban megrémiszt, az az, amit a Mission: Impossible 8. részre terveztünk.Christopher McQuarrie

A filmet idén ősszel szerették volna bemutatni, ám a Mission: Impossible 7. rész teljesen kikerült az idei naptárból. A filmet november 19-én szerették volna bemutatni, de csak 2022. május 27-én fogják. Véletlenül pont arra a Memorial Day hosszú hétvégére sikerült belőni a filmet, amikor a franchise első, illetve második részét bemutatták 1996-ban és 2000-ben. A hetedik részt követően egy évvel később, 2023. július 7-én érkezik a Mission: Impossible 8.

Total
16
Shares
Previous Article
The Mandalorian

Szomorúak lennénk, ha így lenne, de állítólag a 3. évaddal befejeződik a The Mandalorian

Next Article
Kathryn Newton

A Hangya 3. új sztárja, Kathryn Newton megmutatta szuperhős testét, ahogy már Cassie Lang szerepére készül

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!