Főoldal Előzetesek Tom Cruise hajmeresztő mutatványokkal kockáztatja újra és újra életét a Mission: Impossible Leszámolás – Első Rész előzetesében
ElőzetesekBREAKING

Tom Cruise hajmeresztő mutatványokkal kockáztatja újra és újra életét a Mission: Impossible Leszámolás – Első Rész előzetesében

Ethan Hunt élete legveszélyesebb küldetésére vállalkozik, ez lesz Tom Cruise legőrültebb kalandja.

326

A Paramount Pictures új előzetest adott ki a Mission: Impossible – Leszámolás – Első Rész című filmhez, amely Tom Cruise hetedik, és valószínűleg utolsó előtti küldetését mutatja be Ethan Hunt IMF-ügynök szerepében.

Cruise mellett visszatér Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Henry Czerny, Vanessa Kirby és Frederick Schmidt a korábbi Mission: Impossible-filmekből. A régi és állandó szereplők mellett a franchise hetedik részében új arcokat is megismerhetünk, mint például Hayley Atwell, Pom Klementieff, Cary Elwes, Rob Delaney, Indira Varma, Shea Whigham, Mark Gatiss, Esai Morales és Charles Parnell karaktereit.

A leszámolás első részéhez bemutatott új előzetesben Cruise egy szikláról a mélybe veti magát egy motorral, vagy éppen száguldó vonat tetején teszi kockára az életét. A Paramount Pictures decemberben már mutatott néhány hajmeresztő jelentet a filmből, a kulisszák mögötti featurette segítségével mélyebb betekintést nyújtott a lenyűgöző mutatványba.

A Mission: Impossible – Leszámolás – Első Rész című filmben Ethan Hunt (Tom Cruise) és IMF-csapata eddigi legveszélyesebb küldetésükre indul: felkutatni egy félelmetes új fegyvert, amely az egész emberiséget fenyegeti, mielőtt rossz kezekbe kerülne. Mivel a jövő és a világ sorsa forog kockán, és Ethan múltjából sötét erők mozgatják a dolgokat, halálos versenyfutás veszi kezdetét a Föld körül. Egy titokzatos, mindenható ellenséggel szembeszállva Ethan kénytelen szembesülni azzal a ténnyel, hogy semmi sem számíthat többet a küldetésénél – még azok élete sem, akiket a legjobban szeret.

A Paramount Pictures egyik koronaékszereként számon tartott filmsorozat első részét 1996-ban mutatták be, s az azóta bemutatott folytatásokkal több mint 3,5 milliárd dolláros bevételt hoztak világszerte. A második résszel majdnem megbukott a széria, ám a 2006-os Mission: Impossible III, amely világszerte mindössze 398 millió dollárt hozott, Cruise sikeresen újjáélesztette a franchise-t, és ezzel a blockbusterek egyik legmegbízhatóbb nevévé tette a filmet.

A Mission: Impossible 7. forgatókönyvírója és rendezője Christopher McQuarrie, aki a Mission: Impossible – Titkos nemzet és a Mission: Impossible – Utóhatás rendezése után visszatér a rendezői székbe. A film producerei Cruise, McQuarrie, J.J. Abrams, David Ellison és Jake Meyers. A Mission: Impossible – Leszámolás – Második Rész a tervek szerint egy évvel később, 2024. június 28-án kerül a mozikba, várhatóan Cruise utolsó éles bevetése lesz Ethan Huntként.

A Mission: Impossible – Leszámolás – Első Rész magyar bemutatója 2023. július 13-án kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Filmek

Tom Cruise magassága miatt bukott meg Jack Reacher filmes karrierje a rendező szerint

A rajongók mellett a rendező szerint is Tom Cruise magassága miatt bukott...

Top Gun: Maverick
Filmek

Tom Cruise is szerepet kaphat Quentin Tarantino utolsó filmjében

Brad Pitt mellett Tom Cruise szerepet kaphat Tarantino utolsó filmjében.