Tom Cruise és a The Mummy szereplők első hivatalos fotója

Annabelle Wallis tweetelte ki a The Mummy szereplőkről első fotóját, melyen Tom Cruise, Jake Johnson, Courtney B. Vance és maga a színésznő látható.

Annabelle Wallis tweetelte ki a The Mummy szereplőkről első fotóját, melyen Tom Cruise, Jake Johnson, Courtney B. Vance és maga a színésznő látható.

Régóta pletykálták már, hogy a Universal Pictures ismét szörnyes filmen töri a fejét, míg végül igazzá váltak a hírek, és be nem jelentették a Múmia film rebootját. A filmet már forgatják is, de hivatalos képet még nem kaptunk. Kósza lesi fotókkal találkozhattatok nálunk is, de hivatalos stáb által készített és publikált képet még nem mutattak a forgató színészekről. Annabelle Wallis volt az első, aki nem bírta tovább, s egy olyan képpel ajándékozta meg a követőit, melyen a bátor és hős csapat az afrikai sivatagban pózol a kameráknak.

#THEMUMMY Afrikában. #Namibia, izgatottak vagyunk, hogy itt lehetünk. A @UniversalPics, TomCruise #JakeJohnson #CourtneyVance

Ez az első olyan fotó, amin az összes főszereplő feltűnik – kivéve persze a Múmiát most, de róla már láttunk rengeteg képet. Annabelle Wallis a szivárogtatott képekhez hasonlóan itt szokás szerint Tom Cruise oldalán foglal helyet, Courtney B. Vance a kép jobb oldalán, míg Jake Johnson a bal oldalon látható. Ezek után tényleg csak Sofia Boutella hiányzik erről a fotóról. Ő fogja a haragos és morcos szörnyet, a Múmiát életre kelteni a rebootban.

A filmet 2017. június 9-én  fogják bemutatni a mozikban.

Total
0
Shares
Previous Article

Hugh Jackman keményen edz a Farkas 3-ra

Next Article

A Bad Boys 3 rendezője készíti az Uncharted-film szkriptjét

Related Posts
Wide Screen YouTube