Joker

Todd Phillips megerősítette, a Joker-film R-besorolású lesz

Todd Phillips rendező megerősítette egy rajongónak, hogy korhatáros lesz az idén ősszel érkező Joker-film.

Todd Phillips rendező megerősítette egy rajongónak, hogy korhatáros lesz az idén ősszel érkező Joker-film.

Bár több pletykát is olvashattunk arról, illetve a Joker-film első előzetese is arról árulkodott, hogy a Joaquin Phoenix főszereplésében készült képregényfilm komolyabb témát boncolgat majd, és a lehető legmagasabb besorolást kapja meg, ám eddig hivatalosan senki sem erősítette meg ezt a hírt. Most azonban Todd Phillips a film rendezője kimondta, hogy bizony R-besorolással küldik mozikban a Joker-filmet.

Miközben Phillips megerősítette a film korhatárát, egy a kulisszák mögötti képet is megosztott a forgatásról, amelyen Joaquin Phoenix címszereplő karakterét láthatjuk sminkasztal előtt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Finishing touches.

Todd Phillips (@toddphillips1) által megosztott bejegyzés,

A Joker első előzetese után nehéz bármit levonni az abban látottakról, hiszen a képsorok alapján a mozifilm nagyban eltér majd a korábban bemutatott bármely szuperhősfilmétől. A film történetét is szigorú titoktartás előzi meg, pusztán annyit tudunk a sztoriról, hogy fókusz ezúttal Joaquin Phoenix karakterén lesz, melyből talán többet megtudunk majd, miként vált Arthur Fleckből Gotham hírhedt bohóc bűnözője. Phoenix mellett a történetben még szerepet vállal Zazie Beetz, Bill Camp, Frances Conroy, Brett Cullen, Glenn Fleshler, Douglas Hodge, Marc Maron, Josh Pais és Shea Whigham.

A Joker-film bemutatója október 3-án lesz.

Total
278
Shares
Previous Article
Shazam!

Zachary Levi megerősítette, hogy mikor kezdődik a Shazam! 2. forgatása

Next Article

Februárban érkezik a The Last of Us part 2?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!