Több új szupertitkos címen dolgoznak az Anthem alkotói!

A BioWare egyik munkatársa egy közleményben árulta el, hogy jelenleg miket is csinálnak.

A BioWare egyik munkatársa egy közleményben árulta el, hogy jelenleg miket is csinálnak.

A BioWare igazán vegyes arcát mutatja felénk. Nekik köszönhetjük bizony a Star Wars: Knights of the Old Republicot, a Baldur’s Gate részeket, egy-két Dragon Age játékot és ők kezdték el (a szakértők szerint is) a világtörténelem egyik legjobb sorozatát, azaz a Mass Effectet is. Az űr-rpg első három része kivételesre sikeredett, hiszen egymás hegyére-hátára halmozta a jobbnál-jobb értékeléseket, még ha a harmadik vége olyan is lett, amilyen. A csapat a másik arcát talán a Mass Effect Andromedaval kezdte el megmutatni, amely már közel sem volt olyan jó és ötletes, mint az elődök.

Év elején aztán kiadták az Anthemet, amely maga volt a katasztrófa. Rég láttunk játékot ennyi hibával és ilyen rossz alapokon állni. Meg is kapta a részét, ugyanis ritka alacsony értékelésekre tett szert. Azonban nem kell attól félnünk, hogy lehúzzák a rolót BioWare-nél, hiszen jelenleg is több új alkotás is készül náluk. Legalább is ezt árulta el a stúdió egyik munkatársa, Casey Hudson.

” Több igazán nagy játékon dolgozunk jelen pillanatban. Bárcsak többet mondhatnék róluk nektek, azonban ezek mind szuper titkos projektek jelenleg. Annyit azonban elárulhatok, hogy az egyik projektünknek már van egy hatalmas csapata, amelyik egyre csak nő Edmontonban. Ahogy a haladást látom kijelenthetem, a Dread Wolf bizony él.”

Az idézet utolsó része a rejtélyes Dragon Age játékra utal, ugyanis a negyedik alkotás jelenlegi munkaneve a “The Dread Wolf Rises”. Nem hagyhatjuk ki azonban találgatásokat sem, nagyon sokan biztosak egy új Mass Effect cím érkezésében is, ugyanis Casey Hudson pont ezen okból tért vissza a stúdióhoz, miután 2014-ben elhagyta azt. Reméljük a legjobbakat a BioWare-nek, térjenek vissza a “másik” arcukhoz.

Total
12
Shares
Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

Hamarosan érkezik a Star Wars: Skywalker kora legújabb kedvcsinálója

Next Article
AZ - Második fejezet

Bill Skarsgård nyitott rá, hogy harmadszor is Pennywise legyen

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!