x
Filmek

Több mint 50 darab új képet kaptunk a Tomb Raider rebootból

A Warner Bros. stúdió 50-nél is több képet mutatott be az Alicia Vikanderrel újraforgatott Tomb Raiderből.

Több mint 50 darab új képet kaptunk a Tomb Raider rebootból
  • Publishedfebruár 24, 2018

A Warner Bros. stúdió 50-nél is több képet mutatott be az Alicia Vikanderrel újraforgatott Tomb Raiderből.

Alighanem az év egyik legjobban várt filmje Roar Uthaug rendező és a svéd Oscar-díjas színésznő, Alicia Vikander közös filmje, a Tomb Raider. Nem ez lesz az első alkalom, hogy moziba viszik a világ legnépszerűbb videójáték adaptációját. Korábban Angelina Jolie főszerepében próbálták meghódítani a mozikat, de az akkori kísérlet kudarcba fulladt. Most Vikanderen a sor, hogy bizonyítsa, ő a legjobb Lara Croft. És mit ne mondjunk, a látott képsorok alapján minden okunk megvan arra, hogy végre kapjunk egy méltó játékadaptációt a vászonra.

View post on imgur.com

A történet szerint pedig…

Hét évvel apja eltűnése után a főhőst alakító Alicia Vikander a 21 éves Larát fogja játszani a filmben, aki nem mellesleg Londonban él, és biciklis futárként keresi kenyerét. Lara inkább a főiskolát választotta – már amikor beül az órákra -, mintsem hogy eltűnt apját (Dominic West) keresse. Egy napon azonban úgy dönt, hogy utánajár apja eltűnésének, így felkeresi apja utolsó ismert tartózkodási helyét, ami egy sírhelyszín, valahol Japán partjainál. Hirtelen a tét óriási lesz, csak éles eszére, vak hitére és makacs akaratára számíthat, ha túl akarja élni a veszélyeket. Larának utazása során meg kell tanulnia, hogy miként tolhatja át magát saját határain. Ha túléli ezt a veszélyes kalandot, akkor rászolgálhat a Tomb Raider névre.

A Tomb Raider országos bemutatója március 15-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.