Láttad már a Tűzgyűrű: Lázadás új tévészpotját?

A Bracer Phoenix Jeager technikai paramétereit tanulhatjuk meg a Tűzgyűrű: Lázadás legújabb TV Spotjában.

A Bracer Phoenix Jeager technikai paramétereit tanulhatjuk meg a Tűzgyűrű: Lázadás legújabb TV Spotjában.

Bő egy hónap. Mindösszesen ennyi választ el bennünket, hogy jegyet váltsunk a Guillermo del Toro Tűzgyűrű franchise folytatására a mozikban. A stúdió pedig mindent elkövet, hogy felkeltse a rajongók figyelmét, ezért egy új videóval készült a filmből. A tévészpotban a Bracer Phoenix nevű jeager technikai paraméterein megyünk végig, bemutatják nekünk, hogy mire lesz képes ez az új robot. A szpotot a lap tetején nézhetitek meg.

És íme a film hivatalos története:

Az egész világra kiterjedő csata a másvilágról érkező szörnyek és az ember által irányított, elpusztításukra készített szuperrobotok között csak bemelegítés volt a most érkező fenyegetéshez képest.

John Boyega alakítja a lázadó Jake Pentecost-ot, a korábbi ígéretes Jaeger pilótát, akinek legendás édesapja az életét adta, hogy biztosítsa az emberiség győzelmét a szörny Kaijuk ellen. Jake abbahagyta a felkészülést és alvilági bűnözőként tengeti mindennapjait, ám amikor egy minden korábbinál megállíthatatlanabbnak tűnő fenyegetés szabadul el a városokban és térdre kényszeríti a világot, újabb esélyt kap hogy éljen apja örökségével. Mako Mori-val (Rinko Kikuchi) együtt száll harcba, aki a háború árnyékában felnőtt pilóták új generációjának vezetője. Ahogy igazságot keresnek az elhullott bajtársaiknak, az egyetlen reményük az lesz, hogy egyesülnek pusztítás növekvő és globális erőivel szemben.

Jake tehetséges riválisa Lambert (Scott Eastwood) és a 15 éves jaeger-hacker Amara (Cailee Spaeny) hatására csatlakozik a PPDC-hez (Pán Pacifik Védelmi Erők), akik csakhamar a hős utolsó családjának számítanak majd. Időközben a Föld valaha volt legerősebb védelmi erejévé válnak, akik látványos és folyton fokozódó helyzetekben kényszerülnek megvédeni a világot.

A Tűzgyűrű: Lázadás országos bemutatója április 6-án lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

Zack Snyder nagyon örül, hogy Joss Whedon távozott a Batgirl projekt éléről

Next Article
Tomb Raider

Több mint 50 darab új képet kaptunk a Tomb Raider rebootból

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!