Főoldal Sorozatok The Last of Us 2. évad forgatásán feltűnt Ellie barátnője, Dina
Sorozatok

The Last of Us 2. évad forgatásán feltűnt Ellie barátnője, Dina

A The Last of Us 2. évadának új főszereplője, Isabela Merced által alakított Dina is megjelent.

520
The Last of Us Part II Remastered
Forrás: PlayStation

Jelenleg is dolgoznak a nagysikerű The Last of Us második évadán, a forgatásról pedig több képet is megosztottak. A legújabb képeken Bella Ramsey által játszott Ellie, valamint az újonnan csatlakozott Isabela Merced által alakított Dina látható, aki kulcsszereplője lesz az HBO sorozatának következő részeiben.

A Candagraphs Patreonon tette közzé elsőként forgatási fotókat a Weston Pharmacy épületről, amit aligha kell bemutatni a játék rajongóinak. Ez az a helyszín, ahol Ellie Williams gyógyszereket keres Joel Millernek a Kelet-Coloradói Egyetemen szerzett sérüléseire. A helyszín a The Last of Us: Left Behind című kiegészítőhöz köthető, de a második részben is megjelent.

Végezetül pedig kaptunk néhány forgatási fotót magukról a főszereplőkről is, amint Ramsey és Merced, mint Ellie és Dina, lóháton elmennek a gyógyszertár előtt. Ezen képekből nehéz megmondani, hogy a második évad története során mikor játszódnak ezek az képsorok.

Az egyik elmélet a jelenetről, hogy ez a játék legelejének felel meg, ahol Dina és Ellie sétálgatnak a wyomingi Jacksonban. Ez arra szolgál, hogy bemutassák Dinát a nézőknek, és még azelőtt történik, hogy Ellie és Dina összejönnének, s útra kelnének. Egy másik rajongói elmélet szerint valamikor azután történik, hogy Ellie és Dina is elindul Seattle-be.

The Last of Us egy poszt-apokaliptikus világban játszódó videojáték. Két karakter kapcsolatára építették fel a teljes sztorit, a csempész Joel és a tizennégy éves Ellie barátságára. Ellie-ről később kiderült, hogy ő lehet a kulcs, hogy megfékezzék a halálos világjárványt, merthogy Ellie immunis volt a fertőzésre. Joelt felbérelték, hogy kicsempéssze Ellie-t a karantén zónából, miközben Joel rádöbbent, hogy a tinédzser lányhoz legalább annyira ragaszkodik, mint Ellie hozzá, így a túlélés reményében nekivágtak átszelni az Egyesült Államok vad és halálos államait.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

4 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Max
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat júniusban a Max

Júniusban ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük az HBO Max-on.

Sárkányok háza S2
Sorozatkritikák

Sárkányok háza 2. évad 1-4. rész kritika

Folytatódik a fekete és zöld házak konfliktusa.

The Last of Us
Sorozatok

Rövidebb lesz a The Last of Us második évada

Craig Mazin meg is indokolta döntésüket.