Thanos

Thanos előtt Josh Brolin számos alkalommal visszautasította a Marvel Studios felkérését

Először nem akart csatlakozni a Marvelhez.

Josh Brolin csak nagy nehezen mondott igent a felkérésre, hogy a Bosszúállók: Ultron kora stáblista utáni jelenetében Thanos szerepében csatlakozzon a Marvel Moziverzumhoz. A színész azt is elárulta, hogy miért nem vállalta volna el a szerepet, ha a Föld legnagyobb hősei egyikét kellett volna megformálnia a filmvásznon.

A Team Deakins podcast műsor nemrég megjelent műsorában a Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték sztárja, Josh Brolin arról a döntésről mesélt, hogy mi győzte meg végül, hogy csatlakozzon a filmtörténelem valaha volt legnagyobb filmes univerzumához. Ő kapta Thanos szerepét, aki egy csettintéssel megfelezte az univerzumot. Kezdetben egy kicsivel többre számított, mint egy vendégszerep, ám nem volt vonzó számára, hogy a Bosszúállók csapatát erősítse.

Amikor igent mondtam a Bosszúállókra [Ultron korára], ez apróság volt. Alapjában véve ez egy cameo volt, így nem sok pénz forgott kockán. Szóval nem ez volt az oka. Ha a szerep az egyik Bosszúálló lett volna, akkor valószínűleg nem vállaltam volna el.Josh Brolin

Majd rámutatott arra a tényre is, hogy számos alkalommal visszautasította a Marvel Studios felkeresését, hogy csatlakozzon a Bosszúállókhoz. Nem állt testre egyik karakter szerepe sem, míg végül ajánlatot kapott Thanos szerepére.

Az a tény, hogy ebben a szerepben ez az egy srác valamennyi Bosszúállóval szemben állt, ez a szempont tetszett.

Josh Brolin hangja még inkább segített abban, hogy az Őrült Titán szerepét megkapja abban a nagy CGI testben:

Hirtelen minden cuccot magamon találtam, mielőtt elkezdtük a forgatást, a pontokat és mindent. A könyökömet a térdemre tettem és feltettem a kezem, megigazítottam a ruhát, majd volt egy nyers próba ebből. Minél jobban vártam, annál jobban rádöbbentem, hogy ’ó, ez olyan, mint egy igazi srác. Ez nem egy nagy lila srác, ez egy srác belsőségekkel, sejtekkel és érzelmekkel.’ Aztán móka lett.

A Végjáték eseményei után nem valószínű, hogy Thanost látjuk még valaha a képernyőn, de soha nem mondd hogy soha. Már csak azért is, mert az Ősmágus elmeséli Bannernek, hogy a csettintés valójában senkivel sem végez. Elmondja Hulknak, hogy fontos különbség van valakinek a meggyilkolása, és aközött, amit Thanos tett. A halál a végső állomás, a csettintés nem az, és a feltámadás még a Végtelen Kövek erejével sem lehetséges, ellenben a csettintés visszavonható. Ez megmagyarázza azt is, hogyan tudták visszahozni azokat, akikkel Thanos végzett a Végtelen háborúban.

Total
0
Shares
Previous Article

Zseniális a Need for Speed: Hot Pursuit Remastered reklámja

Next Article
Sólyomszem

Sok új karaktert felvonultat a Sólyomszem-sorozat, kiírtak kilenc új szereplőválogatást

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!