Thanos

Thanos elégedett volt tettével, hogy kiirtotta a fél univerzumot

Az The Art of Avengers: Infinity War könyv lapjai szerint, Josh Brolin állítja, hogy az őrült titán Thanos elégedett volt a hírhedt “csettintésével”.

Az The Art of Avengers: Infinity War könyv lapjai szerint, Josh Brolin állítja, hogy az őrült titán Thanos elégedett volt a hírhedt “csettintésével”.

Josh Brolin színésztől egy idézet az The Art of Avengers: Infinity War című könyvben részletesen elmeséli az Őrült Titán motivációit, hogy kiirtsa a fél Marvel Moziverzumot. Aki úgy gondolja, hogy Thanos egy született gyilkos, akit csak a pusztítás vezérel, az nagyot téved. Emlékezzünk csak a Végtelen háborúra, ott nem ölte meg a teljes Bosszúállók csapatát, a végjátékban megkegyelmezett Vasembernek és többieknek a Földön, kivéve Gamorának, hiszen csak úgy kaphatta meg a Lélek követ. Thanos végig hitt a tervében, hogy egy csettintéssel megfelezze az univerzumot: ez volt az egyetlen út az univerzumban a béke és harmónia fenntartásának. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”random”]

A Végtelen háborúban Thanostól megtudjuk, hogy egyszer már kudarcot vallott, de ezúttal nem kerülheti el sorsát, így mikor a film végén csettintett, őszinte elégedettség jelent meg a karakter arcán:

Megpróbálja megjavítani a világegyetemet. Megpróbálja egyensúlyba hozni a kozmoszt, és ezért rengeteg mindent el kell pusztítania. Tehát egyszerre látunk egy harcos Thanost, és azt a Thanost, akit a kunyhóban látunk. Én személy szerint szeretem a kunyhóban ülő Thanost, mert ott sokkal valóságosabb. Tökéletesen és teljesen elégedett azzal, hogy teljesítette azt, amit célként kitűzött.

A Bosszúállók eseményei tragikusan végződtek, s túlságosan nagy árat követeltek Thanostól, de csak azt tette, amit a világegyetem jövőjének megmentéséhez szükségesnek gondolt. A nap végén a megsebesült titán már érezte a veszteségeket – a film végén mikor visszatér a Titánra -, de mindezek mellett elégedett volt tettével, hogy végül teljesítette küldetését. Érdekes lesz megnézni, hogy a Föld leghatalmasabb hősei hogyan próbálják visszafordítani az eseményeket a Bosszúállók negyedik részében.

A cím nélküli Bosszúállók tervezett bemutatója 2019. április 27-én lesz.

Total
33
Shares
Previous Article
Venom

A Sony 2020-ban két Marvel-filmet is bemutat

Next Article
Az oroszlánkirály

Megérkezett az élőszereplős Az oroszlánkirály első előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!