Wide Screen
Image default
Filmek

Thanos elégedett volt tettével, hogy kiirtotta a fél univerzumot

Az The Art of Avengers: Infinity War könyv lapjai szerint, Josh Brolin állítja, hogy az őrült titán Thanos elégedett volt a hírhedt “csettintésével”.

Josh Brolin színésztől egy idézet az The Art of Avengers: Infinity War című könyvben részletesen elmeséli az Őrült Titán motivációit, hogy kiirtsa a fél Marvel Moziverzumot. Aki úgy gondolja, hogy Thanos egy született gyilkos, akit csak a pusztítás vezérel, az nagyot téved. Emlékezzünk csak a Végtelen háborúra, ott nem ölte meg a teljes Bosszúállók csapatát, a végjátékban megkegyelmezett Vasembernek és többieknek a Földön, kivéve Gamorának, hiszen csak úgy kaphatta meg a Lélek követ. Thanos végig hitt a tervében, hogy egy csettintéssel megfelezze az univerzumot: ez volt az egyetlen út az univerzumban a béke és harmónia fenntartásának.

A Végtelen háborúban Thanostól megtudjuk, hogy egyszer már kudarcot vallott, de ezúttal nem kerülheti el sorsát, így mikor a film végén csettintett, őszinte elégedettség jelent meg a karakter arcán:

Megpróbálja megjavítani a világegyetemet. Megpróbálja egyensúlyba hozni a kozmoszt, és ezért rengeteg mindent el kell pusztítania. Tehát egyszerre látunk egy harcos Thanost, és azt a Thanost, akit a kunyhóban látunk. Én személy szerint szeretem a kunyhóban ülő Thanost, mert ott sokkal valóságosabb. Tökéletesen és teljesen elégedett azzal, hogy teljesítette azt, amit célként kitűzött.

A Bosszúállók eseményei tragikusan végződtek, s túlságosan nagy árat követeltek Thanostól, de csak azt tette, amit a világegyetem jövőjének megmentéséhez szükségesnek gondolt. A nap végén a megsebesült titán már érezte a veszteségeket – a film végén mikor visszatér a Titánra -, de mindezek mellett elégedett volt tettével, hogy végül teljesítette küldetését. Érdekes lesz megnézni, hogy a Föld leghatalmasabb hősei hogyan próbálják visszafordítani az eseményeket a Bosszúállók negyedik részében.

A cím nélküli Bosszúállók tervezett bemutatója 2019. április 27-én lesz.

Még több a témában...

M’Baku lesz Fekete Párduc egyik ellensége a filmben

Kévés Bence Mihály

A Disney ezen a néven mutatja be a Skarlát boszorkány és Vízió közös sorozatát

Kévés Bence Mihály

Groot és Mordály közös sorozatot kaphat a Disney+ platformon

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon