Wide Screen
Image default
Filmek

A Végtelen háború új rajzai lehet, hogy megerősítettek egy elméletet Thanosról

Pete Thompson koncepcióművész több tucat tervet mutatott be weboldalán a Bosszúállók: Végtelen háborúból, és úgy tűnik, egy rajongói elmélet megerősítést nyert.

A Bosszúállók: Végtelen háború sok kérdést hagyott a rajongókban, de talán a legnagyobb a film végén látott cliffhanger jelenet volt. A jelenetben Thanost láttuk megpihenni egy farmon, mint aki jól végezte dolgát a csettintés után. Néhány rajongó úgy gondolta, hogy az Őrült Titán véletlenszerűen választott bolygót magának, akadtak olyanok is, akik a Lélek Kőre esküdtek, hogy Thanos a Kő fogságába esett, de született egy másik elmélet, mely szerint ez a Titán bolygó a múltban.

Pete Thompson csak részben erősítette meg ezt a teóriát a „Titan Thanos farm” című képpel, miszerint Thanos valóban a Titánra tért vissza, azonban azt, hogy időutazásról beszélünk, sajnos nem derült ki. Bár, ha jobban belegondolunk, akkor láttuk, hogy a bolygó kihalt, haldokolt, és a Végtelen háború végén egy virágzó, élettel teli képet kaptunk a bolygó felszínéről, erre pedig csak úgy van mód, ha visszamentünk a múltba. Sajnos azonban ez egy újabb kérdést vet fel, mégpedig hogyan tudott visszamenni Thanos a múltba, mert látszólag a Végtelen Kesztyű megsérült a nagy harcban. Alighanem erre is választ kaptunk a jövő májusban érkező Bosszúállók 4.-ben, hiszen a megmaradt hősök mellett Thanos is visszatér.

Még több a témában...

A Venom 2., a Morbius és a Sony további filmjei így kapcsolódhatnak a Marvel Moziverzumhoz

Kévés Bence Mihály

A Hasbo megszellőztette, hogy mikor mutatják be a Ms. Marvel és Sólyomszem Disney+ sorozatokat

Kévés Bence Mihály

A Sony Pictures vezetőjének nagy tervei vannak Pókemberrel, és reméli, hogy a Disneyvel közösen évekig dolgozhatnak

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon