Főoldal Sorozatok Teyonah Parris arra utalt, hogy Monica Rambeau szuperereje a következő WandaVision epizódból kiderülhet
Sorozatok

Teyonah Parris arra utalt, hogy Monica Rambeau szuperereje a következő WandaVision epizódból kiderülhet

Monica is megmutatta, hogy mire képes igazából.

570
WandaVision

Minden WandaVision rész után elmondjuk, hogy tudnak meglepetést okozni a készítők. A korábbi részek is tele voltak nem várt eseményekkel és visszatérő karakterekkel, valamint nagy karakterfejlődésekkel. Köztük például Monica Rambeau, akit a Marvel Kapitány című filmben ismertünk meg kisgyerekként. Monica felnőtt, majd a S.W.O.R.D. századosa lett.

A legutóbbi rész címe a Breaking the Four Wall címet kapta, vagyis lerombolták azt a bizonyos negyedik falat a nézők között. Az új rész legnagyobb csavarja az volt, amikor kiderült, hogy Agnes lehet a sorozat főellensége, akit a képregényekben csak Agatha Harkness néven ismerhetünk. De Monica is kisebb fejtörést okozott. Teyonah Parris eddig pazarul hozza a szerepet, a játékához pedig még szupererő is társult. Társai akarata ellenére Monica eltökélt, hogy visszamegy Westviewba, hogy figyelmeztesse Wandát.

WandaVision

Jimmy Kimmel showman vendége Teyonah Parris volt, és mint a legtöbb ember, ő is másra sem volt kíváncsi, minthogy mi ez a szupererő, amit láttunk. Azonban Parris rendkívül diplomatikus választ adott.

Monica képes elnyerni az energiát. A képregényekben ez az ő szuperereje. Egyelőre nem derült ki, hogy pontosan mit jelent ez a Marvel Moziverzumban. Valójában egy kóstolót kaptunk abból, hogy van valami, ami megváltozott, és kiderüljön, pontosan hogyan fog ez megnyilvánulni a sorozatban. De a képregényekben az elektromágneses spektrumon minden energiát képes magába szívni.

Teyonah Parris

Nem árulta el, hogy mindez mit jelent a folytatásra nézve, mindössze csak azt ismertette, hogy karaktere mire képes a képregényekben. Maga Monica is szuperhőssé válik azzal, hogy képes elnyerni az energiákat. A képregényekben képessége miatt Fotonnak, Pulzárnak és 2013-ban megjelenő képregényben még Spektrumnak is hívták. Nem árulta el, hogy a képregények mintájára a sorozatban szuperhőssé válik majd a karakter, vagy sem.

Talán nem is a WandaVision, hanem a Marvel Kapitány 2. részében fedezzük majd fel a karakter teljes szuperképességét, hiszen Monica nemcsak itt, hanem a jövőre érkező folytatásban is fontos szerepet kap majd. De legközelebb pénteken találkozhatunk a karakterrel, a sorozat 8. részében.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus választ ad majd arra, hogy honnan tudtak a jedik a kettő szabályáról

A showrunner arra is kitért, hogy számíthatunk-e Darth Bane felbukkanására.

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus legújabb előzetesében Vernestra Rwoh jedimester egy fényostorral harcol

Az akolitus bemutatja azt, amit még soha nem láttunk képernyőn: a fényostor...