Főoldal Filmek Testvére lehet Jyn Ersonak a Zsivány Egyesben
Filmek

Testvére lehet Jyn Ersonak a Zsivány Egyesben

Egy új forrás arról jelentett, hogy Valene Kane színész talán Jyn Erso (Felicity Jones) testvérét játszhatja, de az biztos, hogy valami családi kötelék van köztük.

745

Egy új forrás arról jelentett, hogy Valene Kane színész talán Jyn Erso (Felicity Jones) testvérét játszhatja, de az biztos, hogy valami családi kötelék van köztük.

Egyelőre találgatások mennek arról is, hogy Felicity Jones karaktere valójában ki a Star Wars univerzumban, esetleg Rey (Daisy Ridley) anyja lenne? Akinek hírtelen nem ugrana be, hogy pontosan ki is Rey, annak ajánljuk, hogy nézze meg a Star Wars: Az ébredő Erő hetedik részt.

A Making Star Wars oldaltól származnak a friss pletykák, akik megpróbáltak utána járni a dolgoknak, és minél több infót megtudni a következő Csillagok háborúja filmről. A kutakodás közben találtak egy nagyon friss IMDb bejegyzést a Rogue One: A Star Wars Story stáblistáján. Kiszúrták a szerkesztők, hogy egy Lyra Erso nevezetű karakterrel is találkozhatunk majd a spinoffban. Lyrat Valene Kane fogja alakítani, így a névből lehet gondolni, valamiféle vérkötelék lesz a Lázadó főhősnővel.

Ezzel majdnem egy időben az is megerősítést nyert (félig), hogy nem a szokásos Star Wars kezdéssel találkozunk majd a mellékszál első pár percében. Elmarad majd az induló, és nem fog becsúszni a film felvezetője sem. A hírt senki sem erősítette vagy cáfolta meg. Elképzelhető, hogy a darab bemutatásáig semmit sem tudunk meg erről, majd élőben kell rácsodálnunk, hogy különbözni fog a korábbi hét Star Wars mozifilmtől.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

Ian McDiarmid egy elmélettel állt elő arról, hogy Palpatine császár szexelt-e

Belegondolni is vad, hogy Palpatine szexelt, de miért ne tette volna?

A Mandalóri
Filmek

Premierdátumot kapott A Mandalóri és Grogu mozifilmje

A Disney kitűzte az időpontokat, mikor mutatják be az új Star Wars-filmeket,...