Wide Screen
Filmek

Tessa Thompson szerint a Marvel Studios a Thor 4. részén dolgozik Taika Waititi rendezővel

A mennydörgés istene túléli majd a Bosszúállók: Végjátékot? Tessa Thompson szerint a Marvel már a negyedik Thor-filmen dolgozik.

Vitathatatlan, hogy a Thor: Ragnarök résszel megmentették a franchise jövőjét, és bár egyelőre még nem tudjuk, hogy a dolgok miként fognak alakulni a Bosszúállók: Végjátékban, de kétségtelen, hogy a rajongók nagyon várják a Mennydörgés istenének újabb szóló filmjét, ami akár a vártnál is előbb elkészülhet.

Nem túlzás kijelenteni, hogy a szériát Taika Waititi mentette meg, új színt vitt a történetbe, és szinte elképzelhetetlennek tűnik, hogy a folytatásra ne hoznák vissza a fiatal rendezőt. A Thor: Ragnarök világszerte több mint 1 millió dollárt zsebelt be, s ezzel lett a franchise legsikeresebb darabja, mind bevétel tekintetében, mind rajongók és kritikák szempontjából.

A napokban Valkűrt alakító Tessa Thompson osztott meg sejtelmes gondolatokat a mozgásban lévő negyedik részről, melyre természetesen szeretnék megtartani Waititit:

Úgy hallottam, hogy már megvannak a tervek [egy másik Thor-filmhez]. Nem tudom, hogy mennyire biztos a forrásom, de úgy hallom, hogy a tervek már megvannak. Szerintem az ötlet az, hogy Taika Waititi rendezőt visszahozzák a folytatásra.

Egyfelől remek hír, hogy a Marvel Studios lát még lehetőséget a franchiseben, azonban félő bármit is kijelenteni a Végjáték előtt, nem tudjuk, hogy Thanos ellen kik maradnak életben, mi lesz a Bosszúállók sorsa, hogyan alakul a Marvel Moziverzum következő fázisa, hiszen a stúdió eddig hallgat a jövőről.

Még több a témában...

KRITIKA: Amerika kapitány: A tél katonája

Orosz Ferenc

Premierdátumot kapott a Fekete Özvegy-film, és borult a teljes 4. fázis menetrendje

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Thor: Sötét világ

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat