Valkűr

Tessa Thompson megerősítette Valkűr visszatérését a Bosszúállók: Végjátékban

Egy akciófigura már utalt Valkűr visszatérésére a Bosszúállók: Végjátékban, azonban most Tessa Thompson is megerősítette szerepét a folytatásban.

Egy akciófigura már utalt Valkűr visszatérésére a Bosszúállók: Végjátékban, azonban most Tessa Thompson is megerősítette szerepét a folytatásban.

Ahogy arra számítani lehetett, Valkűr is visszatér a Bosszúállók: Végjátékban, miután vele nem végzett Thanos és a Fekete Rend a Végtelen háború elején, neki sikerült elmenekülnie az asgardi mentőhajóról. De lehet, hogy Valkűr mellett egy régebbi karakter is feltűnik a filmben, mert pletykák szerint a Doctor Strangeből Mordo is szerepet kaphat a következő Bosszúállók-filmben. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Tessa Thompson közösségi oldalán két olyan filmre tett utalást, ami 2019-ben jelenik meg, az egyiket áprilisban, a másikat júniusban fogják bemutatni a mozikban. Ebből már nem nehéz kitalálni, hogy az áprilisi film csak és kizárólag a Bosszúállók: Végjáték lehet, amire már kaptunk másik oldalról is megerősítést. A júniusi pedig a Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül spin-off, ahol Chris Hemsworth színésztársával alkot ismét párost a Thor: Ragnarök közös kalandjuk után.

Ami pedig Chiwetel Ejiofor karakterét, Mordót illeti, egészen sejtelmes utalást kaptunk a visszatérésre. A Doctor Strange stáblista utáni jelenete nyitva hagyta a kaput a karakter előtt, hogy bármikor visszatérjen a Marvel Moziverzumba, így közeledve a Bosszúállók 4. bemutatójához, egy rajongó feltette a kérdést a színésznek, hogy mi történt Mordóval Thanos csettintése után. Ejiofor csak annyit felelt a kérdésre:

Meg kell nézni a filmet, ami azután jön ki.

Több pletykát is olvashattunk arról, hogy esetleg az Ősi Egy visszatér majd a Bosszúállók: Végjátékban, ami még nagyobb értelmet nyerne azzal, ha Mordo is szerepelne a filmben. Esetleg egy visszaemlékezésben látnánk a két szereplőt, vagy az időutazás miatt ők is becsatlakoznának a harcba. Hogy mi igaz a pletykákból, tavasszal kiderül, mert április 25-én érkezik a Bosszúállók: Végjáték.

Mordo

Total
9
Shares
Previous Article
Super Bowl

[SBLIII] Ezek a trailerek érkeznek a Super Bowl alatt

Next Article
The Mandalorian

Jon Favreau egy újabb droid visszatérését erősítette meg a The Mandalorian-sorozatban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!