Wide Screen
Image default
Filmek

Tessa Thompson megerősítette Valkűr visszatérését a Bosszúállók: Végjátékban

Egy akciófigura már utalt Valkűr visszatérésére a Bosszúállók: Végjátékban, azonban most Tessa Thompson is megerősítette szerepét a folytatásban.

Ahogy arra számítani lehetett, Valkűr is visszatér a Bosszúállók: Végjátékban, miután vele nem végzett Thanos és a Fekete Rend a Végtelen háború elején, neki sikerült elmenekülnie az asgardi mentőhajóról. De lehet, hogy Valkűr mellett egy régebbi karakter is feltűnik a filmben, mert pletykák szerint a Doctor Strangeből Mordo is szerepet kaphat a következő Bosszúállók-filmben.

Tessa Thompson közösségi oldalán két olyan filmre tett utalást, ami 2019-ben jelenik meg, az egyiket áprilisban, a másikat júniusban fogják bemutatni a mozikban. Ebből már nem nehéz kitalálni, hogy az áprilisi film csak és kizárólag a Bosszúállók: Végjáték lehet, amire már kaptunk másik oldalról is megerősítést. A júniusi pedig a Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül spin-off, ahol Chris Hemsworth színésztársával alkot ismét párost a Thor: Ragnarök közös kalandjuk után.

Ami pedig Chiwetel Ejiofor karakterét, Mordót illeti, egészen sejtelmes utalást kaptunk a visszatérésre. A Doctor Strange stáblista utáni jelenete nyitva hagyta a kaput a karakter előtt, hogy bármikor visszatérjen a Marvel Moziverzumba, így közeledve a Bosszúállók 4. bemutatójához, egy rajongó feltette a kérdést a színésznek, hogy mi történt Mordóval Thanos csettintése után. Ejiofor csak annyit felelt a kérdésre:

Meg kell nézni a filmet, ami azután jön ki.

Több pletykát is olvashattunk arról, hogy esetleg az Ősi Egy visszatér majd a Bosszúállók: Végjátékban, ami még nagyobb értelmet nyerne azzal, ha Mordo is szerepelne a filmben. Esetleg egy visszaemlékezésben látnánk a két szereplőt, vagy az időutazás miatt ők is becsatlakoznának a harcba. Hogy mi igaz a pletykákból, tavasszal kiderül, mert április 25-én érkezik a Bosszúállók: Végjáték.

Mordo

Még több a témában...

James Gunn mesélt A galaxis őrzői harmadik részéről

Kévés Bence Mihály

Korai koncepciósrajzot mutattak be Fekete Párducról

Kévés Bence Mihály

A Hangya és a Darázs főgonosza, Szellem még visszatérhet a Marvel Moziverzumban

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább