A Gyűrűk Ura

Teljessé vált az Amazon A Gyűrűk Ura-sorozatának szereplőgárdája

Ismerjük meg az új szövetséget! Az Amazontól A Gyűrűk Ura-sorozat szereplőgárdája teljes lett.

Ismerjük meg az új szövetséget! Az Amazontól A Gyűrűk Ura-sorozat szereplőgárdája teljes lett.

Már korábban is nyilvánosságra került néhány név a szereplőgárdából, most azonban az Amazon ismertette A Gyűrűk Ura-sorozat főszereplők teljes névsorát. A szolgáltató láthatóan nem az ismert nevekkel próbálja eladni a szériát, ám így is vannak izgalmas színészek a gárdában.

Nemrégiben mi is beszámoltunk róla, hogy Will Poultert Robert Aramayo váltotta a legfontosabb szerepben, Joseph Mawle, Markella Kavenagh, Ema Horvath és Morfydd Clark nevét pedig nemrégiben jelentették be. Utóbbi Galadrielt fogja megszemélyesíteni fiatalabb korában, egyelőre ő az egyetlen eredeti filmbéli karakter, akit biztosan láthatunk majd a sorozatban. Minden bizonnyal azonban nem ő lesz majd az egyetlen ismerős figura.

Robert Aramayo

Mawle és Aramayo a Trónok harcából lehet ismerős, Clark feltűnt többek között a Drakulában, Kavenagh pedig a The Gloamingban.

A sorozatot egyébként az eredeti filmekhez hasonlóan Új-Zélandon forgatják majd, az Amazon pedig bízik a projektben, rögtön két évadot rendelt be, csak éppen azt nem lehet tudni, hogy mikor fogják bemutatni az első részt, de várhatóan év végén valamikor láthatjuk az első részt is belőle.

Ti mit gondoltok a szériáról? Felér majd a Peter Jackson által dirigált trilógiához?

Total
0
Shares
Previous Article

Itt egy újabb Resident Evil 3 trailer

Next Article

Switch-re is érkezhet a BioShock: The Collection

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!