Wide Screen
Image default
Sorozatok

Teljessé vált az Amazon A Gyűrűk Ura-sorozatának szereplőgárdája

Ismerjük meg az új szövetséget! Az Amazontól A Gyűrűk Ura-sorozat szereplőgárdája teljes lett.

Már korábban is nyilvánosságra került néhány név a szereplőgárdából, most azonban az Amazon ismertette A Gyűrűk Ura-sorozat főszereplők teljes névsorát. A szolgáltató láthatóan nem az ismert nevekkel próbálja eladni a szériát, ám így is vannak izgalmas színészek a gárdában.

Nemrégiben mi is beszámoltunk róla, hogy Will Poultert Robert Aramayo váltotta a legfontosabb szerepben, Joseph Mawle, Markella Kavenagh, Ema Horvath és Morfydd Clark nevét pedig nemrégiben jelentették be. Utóbbi Galadrielt fogja megszemélyesíteni fiatalabb korában, egyelőre ő az egyetlen eredeti filmbéli karakter, akit biztosan láthatunk majd a sorozatban. Minden bizonnyal azonban nem ő lesz majd az egyetlen ismerős figura.

Robert Aramayo

Mawle és Aramayo a Trónok harcából lehet ismerős, Clark feltűnt többek között a Drakulában, Kavenagh pedig a The Gloamingban.

A sorozatot egyébként az eredeti filmekhez hasonlóan Új-Zélandon forgatják majd, az Amazon pedig bízik a projektben, rögtön két évadot rendelt be, csak éppen azt nem lehet tudni, hogy mikor fogják bemutatni az első részt, de várhatóan év végén valamikor láthatjuk az első részt is belőle.

Ti mit gondoltok a szériáról? Felér majd a Peter Jackson által dirigált trilógiához?

Még több a témában...

Új Gyűrűk Ura játék jöhet?

Fonyódi Dávid

Robert Aramayo kapta az Amazon gyártású A Gyűrűk Ura-sorozat főszerepét

Kévés Bence Mihály

Főszereplő nélkül maradt az Amazon gyártású A Gyűrűk Ura-sorozat, miután Will Poulter kiszállt

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon