Close


Közelgő események

Sorozatok

Robert Aramayo kapta az Amazon gyártású A Gyűrűk Ura-sorozat főszerepét

Úgy tűni, hogy a Trónok harcából igazolt Robert Aramayo kapta A Gyűrűk Ura-sorozat főszerepét.

Robert Aramayo kapta az Amazon gyártású A Gyűrűk Ura-sorozat főszerepét
  • PublishedJanuary 8, 2020

Úgy tűni, hogy a Trónok harcából igazolt Robert Aramayo kapta A Gyűrűk Ura-sorozat főszerepét.

Még tavaly kaptak szárnya azok a hírek, hogy Az útvesztő franchiseból ismerős Will Poulter tárgyalásokat folytat az Amazon óriással, hogy csatlakozzon A Gyűrűk Ura-sorozat szereplőgárdájához. Később azonban Poulter kénytelen volt lemondani a főszerepről, miután az Amazon rossz időre időzítette a sorozat forgatását, ami ütközött egy másik filmmel, amiben szerepet kapott.

A Deadline értesülései szerint most a Trónok harca kultsorozatból Robert Aramayo a kiszemelt, hogy vezető szerepet töltsön be az Amazon sorozatában, és beszámolók szerint ő helyettesítheti Poultont. A portál már felkereste az érintett feleket, de sem az Amazon, sem pedig Robert Aramayo nem kívánta kommentálni a híreket.

A színészt legközelebb a Behind Her Eye komédiában és a King’s Man – A kezdetek moziban lesz látható, de mondanunk sem kell, hogy legtöbben csak a Trónok harcából Net Starkként ismerik. A jelentés szerint mások is csatlakoztak a szereplőgárdához, köztük Ema Horvarth, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, valamint Morfydd Clark.  

J.D. Payne és Patrick McKay showrunner szerepet töltenek be a sorozat élén, miközben ők felelnek majd a sorozat történetéért is, valamint a páros felügyeli majd a forgatókönyvíró szoba munkáját is, melyet többek között Gennifer Hutchison (Breaking Bad) és Bryan Cogman (Trónok harca) írók alkotnak. Az Amazon egyelőre nem közölte, hogy mikor tervezik bemutatni az első részt.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.