Az Amazon máris berendelte A Gyűrűk Ura-sorozat második évadát

A tervezett előzménysorozat rögtön megkapta a második évados berendelést is.

A tervezett előzménysorozat rögtön megkapta a második évados berendelést is.

A Deadline információi szerint az első évad forgatásának előkészítése hamarosan megkezdődik Új-Zélandon, a forgatás maga pedig néhány héttel ezt követően fog elstartolni. Ekkor a stáb egyben elkészíti majd az első két részt, majd egy négy-öt hónapos leállás következik, mely alatt az írói csapat (J. D. Payne, és Patrick McKay showrunnerek vezetésével) megírja a második évad epizódjait, utána pedig egyben forgatják le az első szezon hátralévő részeit, illetve a teljes második évadot. Ez olyan szempontból előnyös lehet a nézők számára, hogy kevesebbet kell majd várakozni a két szezon között.

A döntés nem meglepő, az Amazon sokat vár a szériától, egy nagyívű eposznak szánják, mely jó eséllyel szólíthatja meg a Trónok harca után árván maradt fantasy-rajongókat. (Bár erre a posztra a Netflix The Witcherje is jó eséllyel pályázik.)

A történetről egyelőre csupán annyit tudunk, hogy a másodkorban fog játszódni, tehát jóval a Peter Jackson-trilógia előtt. Néhány színész neve is ismert már, feltűnik majd a produkcióban többek között Will Poulter, Markella Kavenagh, és Joseph Mawle is.

A sorozat első szezonját a korábbi információk szerint valamikor 2021-ben láthatjuk.

Total
3
Shares
Previous Article
Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

JÁTÉKTESZT: Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

Next Article

Légy bajnok a robusztus Street Fighter V: Champion Edition kiadással

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!