Will Poulter

Főszereplő nélkül maradt az Amazon gyártású A Gyűrűk Ura-sorozat, miután Will Poulter kiszállt

A legfrissebb hírek szerint mégsem Will Poulter lesz a főszereplő az Amazon A Gyűrák Ura-sorozatának, miután egyeztetési problémákba ütköztek.

A legfrissebb hírek szerint mégsem Will Poulter lesz a főszereplő az Amazon A Gyűrák Ura-sorozatának, miután egyeztetési problémákba ütköztek.

A Deadline értesülései szerint Will Poulter kiszállt a nagy költségvetésű A Gyűrűk Ura-sorozatból, miután nem tudta összeegyeztetni naptárát az Amazon Prime Video gyártásvezetőivel. Az ügy igazi pikantériáját az adja, hogy az Amazon eddig hivatalosan még nem erősítette meg Will Poulter szerepét a sorozatban, de ettől függetlenül szeptember óta ő játszotta a titokzatos főszereplőt.

Will Poulter sokaknak Az útvesztő-trilógiából lehet ismerős, legutóbb pedig A fehér éjszakákban játszott, a következő nagy dobása pedig bizonyára A Gyűrűk Ura lett volna. A lap úgy számolt be, hogy a problémát az okozta, hogy az Amazon időközben berendelte a második évadot is, azonban az első évad két rész forgatása után 4-5 hónapra leállnak most, hogy ez idő alatt átbeszéljék, és körvonalazzák a második évad forgatókönyvét. Ez az elnyújtott ütemezés azonban lehetetlenné tette Poulter számára, hogy vállalja a főszerepet, miután korábban már elkötelezte magát egy másik produkcióra.

Fogalmunk sincs, hogy mihez kezd most az Amazon, esetleg átírják a történetet egy másik főszereplőre, vagy nemes egyszerűséggel meghagyják a karaktert, csak másik színészt válogatnak a szerepre, mivel a sorozat még nagyon korai fázisában jár. Egyelőre az sem ismert, hogy kit játszott volna a sorozatban, egyes beszámolók szerint Elrond szerepére nézték ki, míg mások szerint egy Beldor nevezetű karaktert keltett volna életre.

Az Amazon eddig nem árulta el, mikor szeretné bemutatni a sorozatot.

Total
4
Shares
Previous Article
Six Underground - Hatan az alvilágból

KRITIKA: Six Underground - Hatan az alvilágból

Next Article
Chris Terrio

Az Igazság Ligája miatt Chris Terrio majdnem otthagyta a Skywalker kora írószobáját

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!