x
Close


Közelgő események

Játékok

Teljesen új stúdióban dolgozik tovább az Assassin’s Creed producere

A Sony finanszírozta az új stúdió megnyitását, így az első játékot is nekik készítik.

Teljesen új stúdióban dolgozik tovább az Assassin’s Creed producere
  • PublishedMarch 16, 2021

Azt már eddig is megszokhattuk, hogy rendkívül erős a PlayStation first party játékainak a listája. Sikerült nekik egy egészen erős belsős stúdió-hálózatot felépíteniük, amiben olyan ékkövek találhatók, mint a Naughty Dog vagy a Sony Santa Monica. Most ezen erősítettek még egy picit, ugyanis a konkurencia is nagyon rákapcsolt erre a szegmensre. Nem egy szigorúan vett first-party stúdióval, hanem segítettek megfinanszírozni egy független indítását, akik az első játékukat nekik készítik.

Jade Raymond neve már többeknek ismerősen csenghet, aki azonban nem ismeri annak leginkább azt kell róla tudnia, hogy segített megalkotni az Assassin’s Creed franchise eredetijét és jelentős szerepe volt a Watch Dogs életre hívásában is. Legutóbb a Google Stadia projektjein dolgozott, de mint tudjuk nem igazán sok babér termett ott neki. Az egész belsős fejlesztést leállították a keresőóriás háza táján a Stadia sikertelensége miatt.

Legújabb állomása a Haven berkein belülre vezetett, ahol elmondása szerint ismét átélheti a kreatív szabadságot és alkothat megint valami lenyűgözőt. Elméletileg független a bagázs, azonban jelentős támogatást nyújtott a Sony a megalakuláshoz és az első játékuk is egy eredeti új PlayStation cím lesz. Igen, azt is bejelentették, hogy máris korai fázisban jár egy alkotásuk, azonban erről egyelőre több információt nem oszthatnak meg. Kíváncsiak vagyunk, hogy ismét vissza tud-e térni sikereihez Jade Raymond és milyen témában alkotják a következő szuperprodukciót.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.