Főoldal Filmek Taylor Swift és Kevin Feige tényleg találkozott, hogy megvitassák a popdíva szerepét a Marvel Moziverzumban?
Filmek

Taylor Swift és Kevin Feige tényleg találkozott, hogy megvitassák a popdíva szerepét a Marvel Moziverzumban?

Taylor Swift bemutatkozása egyre biztosabb a Marvel Moziverzumban.

369
Taylor Swift

Az első pletykák Taylor Swift Dazzler szerepéről akkor kezdtek terjedni, amikor az énekesnőt mintázták a mutáns zenész lemezborítójára az X-Men: Apokalipszis filmben. Bár a 20th Century Fox irányítása alatt nem valósult meg, a pletykák tovább éltek.

A spekuláció újult erőre kapott, amikor a popszupersztárt 2023-ban kiszúrták a Kansas City Chiefs és a New York Jets meccsén Shawn Levy, a Deadpool & Rozsomák rendezője, valamint Ryan Reynolds (Wade Wilson) és Hugh Jackman (Rozsomák) társaságában. A rendezőt tavaly megkérdezték a pletykákról, de nem volt hajlandó megerősíteni vagy cáfolni Swift szerepét a hamarosan mozikba kerülő filmben.

A héten ismét elővették a pletykát, amiről ezúttal Reynoldst kérdezték egy esetleges szereplésről.

Olyan sok spekuláció van arról, hogy kik szerepelhetnek a filmben. Láttam egyet, amely biztos volt benne, hogy Elvis is benne van a filmben. A meglepetések a Deadpool lényege.

Ryan Reynolds

A hallottak alapján Swift feltűnik majd a filmben, de valójában önmagát alakítja, nem pedig Alison Blairt. Azonban egy új pletyka azt állítja, hogy az énekesnő komoly babérokra szeretne törni a filmiparban, s már azt készítik elő, hogy milyen szerepet szánnak neki a Marvel Moziverzumban.

A hiteles bennfentes hírében álló Daniel Richtman tudni véli, hogy Swift “jó hangvételű egyeztetésen volt Kevin Feige-vel, és egy szerepről tárgyalnak az MCU-ban.”

Ez még közel sem jelenti azt, hogy nagyobb szerepet kap a jövőben vagy hogy Dazzler-t fogja játszani. Sokak szerint óriási kihagyott ziccer lenne a stúdió részéről, ha nem élnének a lehetőséggel, ugyanis Swift szárnyal az utóbbi években, óriási rajongótáborral rendelkezik. Swift számos filmben és tévésorozatban szerepelt az évek során, nem áll távol tőle a műfaj, de arra talán kevesen fogadtak volna, hogy akár főszerepet is kaphat az MCU készülő egyik produkciójában.

x men dazzler featured image
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.