Főoldal Sorozatok Tatiana Maslany sok reményt nem fűz az Az Amazon: Ügyvéd 2. évadához
Sorozatok

Tatiana Maslany sok reményt nem fűz az Az Amazon: Ügyvéd 2. évadához

Az Amazon: Ügyvéd után látjuk még a karaktert másik produkcióban?

386
Amazon: Ügyvéd
Forrás: Marvel Studios

Az Amazon: Ügyvéd című sorozat főszereplőjét alakító Tatiana Maslany nem túl optimista a folytatás miatt, véleménye szerint ugyanis a Disney és a Marvel Studios lemondott a második évadról. Az egyik ok, amiért a stúdió lemondott a visszatérésről, hogy az óriási gyártási költség ellenére csalódáskeltő eredményekkel zárt a sorozat.

Ahogy arról a The Direct beszámolt, Maslany a Twitch felhasználójának, NerdIncorrectnek elmondta, hogy szerinte a rajongóknak nem érdemes reménykedniük, hogy visszatér a karakter, hogy ismét lerombolja azt a bizonyos negyedik falat.

Arra a kérdésre, hogy mennyire esélyes az Amazon: Ügyvéd 2. évadának elkészítése, Maslany egyszerűen csak annyit mondott: “Nem hiszem”. Kicsit bővebben kifejtette álláspontját, hogy véleménye szerint pénzügyi aggályok állhatnak a folytatás előtt. “Azt hiszem, elszúrtuk a költségvetésünket, és a Disney azt mondta: ‘Nem, köszönöm'” – mondta Maslany.

A Marvel Moziverzum tévésorozatainak, például a Sólyomszem, a Loki és a WandaVízió költségvetését hivatalosan még nem jelentette be a Disney, de a Variety 2023 novemberében arról számolt be, hogy az Amazon: Ügyvéd egyetlen epizódja 25 millió dollárba került. Az HBO sikersorozatának, a Trónok harca 8. és egyben utolsó évad epizódjai egyenként 15 millió dollárjába fájt a stúdiónak. Szinten a Variety írt arról, hogy az HBO sokkal jobban gazdálkodott, mint a Marvel Studios.

A Disney+ sorozata egy kisebb léptékű belépő volt, a főszereplő Jennifer Walters átalakulását követhettük végig a sorozatban, miután megfertőződik unokatestvére, Bruce Banner (Hulk) vérével. Amazon rengeteg időt kapott a képernyőn, és a CGI és a VFX valószínűleg jelentősen megnövelte a gyártási költséget, főleg azok után, hogy az első előzetes után kikezdték a gyatra vizuális effektusok miatt a sorozatot.

Amazon: Ügyvéd
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus hozta a Disney+ egyik legerősebb nyitányát

A 2024-es évben a Disney+ legerősebb premierjét produkálta Az akolitus.