x
Sorozatok

A Marvel Studios már javította is a She-Hulk pokoli rossz VFX-ét egy új Disney+ előzetesben

Kijavították a hibát, már nézhető a She-Hulk előzetese.

A Marvel Studios már javította is a She-Hulk pokoli rossz VFX-ét egy új Disney+ előzetesben
  • Publishedmájus 26, 2022

A She-Hulk című Disney+ sorozat első előzetese rengeteg kritikát kapott a rossz VFX miatt, azonban a Disney+ tegnap frissítette a múlt héten bemutatott trailert, amiben kijavítottak minden hibát, és a stúdiótól megszokott minőségben csodálhatjuk meg a Marvel Moziverzum leendő új tagját.

Az első She-Hulk: Attorney at Law előzetesből sokat nem tudtunk meg, de legalább láttuk a címszereplőt, valamint Bruce Banner, illetve Förtelem is jelen volt. Ezt leszámítva azonban nem lehetett nem észre venni, hogy mennyire rossz minőségben, szinte félkész állapotban mutatták be az előzetest, a címszereplő és a látványvilág kidolgozatlan volt.

Sejtettük, hogy a látványvilág messze elmarad attól, amit idén augusztusban láthatnak a rajongók, és ezt most megerősítette a Disney+-ra nemrég feltöltött előzetes frissített változata.

Ahogy az alábbi, egymás melletti képek is mutatják, She-Hulk arca most sokkal részletesebbnek és valósághűbbnek tűnik. Több a textúra és kevesebb az uncanny valley-effektus, és még a hős szemén és haján is látszik, hogy javítottak. A javított változat már megfelel annak, amit megszokhattunk a Marvel Studios produkciótól az elmúlt években.

A She-Hulk: Attorney at Law című sorozat Jennifer Walters egyedülálló, harmincas éveiben járó ügyvédnő bonyolult életét mutatja be, aki történetesen egy zöld, kétméteres, szupererős Hulk. A kilenc epizódból álló sorozatban számos MCU-veteránt felvonultat, köztük Mark Ruffalo mint Professzor Hulk, Tim Roth mint Emil Blonsky / a Förtelem és Benedict Wong mint Wong. A szereplőgárda tagja még Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass és Renée Elise Goldsberry. Az executive producerek Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Kat Coiro és Jessica Gao. A társ-vezető producerek Wendy Jacobson és Jennifer Booth.

A sorozat premierje augusztus 17-én lesz a Disney+-on.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.