Quentin Tarantino

Tarantino írja és rendezi a Bounty Law-sorozat összes epizódját

Az 56 éves rendező sorozat formájában bővítheti a Volt egyszer egy Hollywood világát.

Az 56 éves rendező sorozat formájában bővítheti a Volt egyszer egy Hollywood világát.

Már a tavalyi évben felreppent a hír, mely szerint Tarantino szívesen alkotná meg a valóságban is a legutóbbi filmjében szóba kerülő westernsorozatot. Az Oscar-jelölések kapcsán a rendező ismét hatalmas médiafigyelmet kapott (a Volt egyszer egy Hollywood tíz nominációval büszkélkedhet), az egyik alkalommal pedig a szériáról is megkérdezték. Tarantino pedig a következőket mondta:

Nagyon szeretném megcsinálni ezt a sorozatot, azonban ez biztosan időbe fog telni, legalább másfél évre lesz szükségem. Fontos kiemelni, hogy nem Rick Dalton történetét szeretném elmesélni, amint eljátssza Jack Cahillt, hanem magáról Jack Cahillről szeretnék beszélni. Olyan sorozatok szolgáltatták az ihletet, mint a Wanted, a The Rifleman vagy a Tales of Wells Fargo. Korábban is szerettem ezeket a szériákat, most azonban valóban elmélyedtem a témában. Nagyon tetszik a koncepció, hogy fél órás epizódokban mesélhetünk el egy alapvetően drámai történetet. Így a cselekmény nagyon mozgalmassá válik. Már megírtam öt, egyenként harminc perces epizódot, és szeretném is őket megrendezni.

Volt egyszer egy... Hollywood

Két kérdés vár csupán megválaszolásra, a legfontosabb, hogy sikerül-e megszerezni Leonardo DiCapriót a főszerepre, a sztár ugyanis rendkívül elfoglalt, a másik fontos talány pedig, hogy hová érkezhet a széria. A legvalószínűbb tipp a Netflix, hiszen Tarantino korábban az Aljas Nyolcas kapcsán már egyességre lépett a streaming-szolgáltatóval.

Mi mindenesetre nagyon várjuk a szériát! Ti mit gondoltok a koncepcióról?

Total
1
Shares
Previous Article

Kiszivárgott a teljes Godfall gameplay a PS5-ről

Next Article

Wyatt Russell karaktere, U.S. Agent is beugrott a The Falcon and the Winter Soldier forgatására

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!