Főoldal Játékok Tapasztald meg a Hidegháborút testközelből!
Játékok

Tapasztald meg a Hidegháborút testközelből!

A Men of War sorozat jelenleg is futó részének következő állomása a két szuperhatalom konfliktusa lesz.

443

A Men of War sorozat jelenleg is futó részének következő állomása a két szuperhatalom konfliktusa lesz.

A Men of War széria nagy népszerűségnek örvendett a 2000-es években, igaz akkor még Soldiers: Heroes of World War II néven futott. A jelenleg is bővülő Men of War: Assault Squad 2 2014 óta van a piacon. Egészen sok témát feldolgoztak már vele, most azonban egy olyan érkezik, amelyet a sorozat egyik része sem érintett még, a Hidegháború. Ez az önálló kiegészítő 2019. szeptember 12-én érkezik meg a Steam kínálatába, és ezzel együtt első alkalommal lép be vele a sorozat ebbe az ikonikus korszakba, a szériától megszokott feszült, taktikus katonai ütközeteivel, ahogy bemutatja az Amerikai Egyesült Államok és a Szovjetunió heves konfliktusának hátterét.


Men of War: Assault Squad 2 alapjaira építve a Cold War egy vadonatúj funkciót mutat be a sorozatban először: dinamikus kampánykészítő. A korszakot átható folyamatos rettegést tükrözve, a dinamikus kampánykészítő biztosítja, hogy egyetlen kampány sem lesz ugyanolyan egyedül és kooperatívban sem. A véletlenszerűsített csatáktól az egyedi sereg összetételig, a játékosok arra lesznek kényszerítve, hogy tiszta fejjel gondolkodjanak még a csata hevében is.

Visszatér továbbá a sorozat műfajt meghatározó RTS harcrendszere. A játékosok a katonákból, tankokból, helikopterekből és más egységekből álló amerikai vagy szovjet seregeket irányítva lehetnek részesei ennek a történelmi küzdelemnek, a sorozatban eddig sosem látott helyszíneken, az álmos téli falvaktól a megerősített határzónákig. A visszatérő Direct Control mód példátlan szabadságot ad a játékosoknak seregük vezérlésében, mellyel egyetlen egységet irányítva manőverezhetnek túl ellenségeik eszén. Ez a visszatérő kedvenc az internetes többjátékos módokkal, valamint a játék dinamikus szóló és kooperatív kampányaival párosulva igazán sok izgalmat tartogat a Men of War rajongóknak.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Hidegháború
BREAKINGKritikák/tesztek

KRITIKA: Hidegháború

Pawel Pawlikovski új filmje megérkezett, és elbűvölt bennünket. A Hidegháború is ott...