Wide Screen
Image default
Filmek

Talán el sem készül az Avatar 4. és 5. része?

A Disney és Fox házasság keresztbe tehet James Cameron Avatar fracnchise-ázának, s nem lesz negyedik és ötödik rész?

A Disney és Fox házasság keresztbe tehet James Cameron Avatar fracnchise-ázának, s nem lesz negyedik és ötödik rész?

Míg a Marvel rajongók nagy örömmel fogadták, hogy a The Walt Disney megvásárolta a 20th Century Fox stúdiót, s ezzel visszaszerezte a Fox tulajdonában lévő X-Menek és Fantasztikus Négyes jogait, addig más alkotások nem feltétlen lesznek ennyire szerencsések, ők lehet, hogy ezzel a stúdió polcára kerülnek, és nem látjuk többet őket a filmvásznon.

Idén decemberben lesz tíz éve, hogy James Cameron bemutatta a nagy sikerű Avatar-film első részét, sajnos azonban egészen 2017-ig kellett várni a bejelentésre, hogy érkeznek a folytatások, rögtön négy is az eredetileg trilógiának indult franchiseból. Nyáron még Magyarországra is ellátogatott Cameron stábja, hogy néhány jelenetet nálunk filmezzenek a második részhez. Az Avatar 2 forgatása a hírek szerint lassan befejeződik, azonban a legnagyobb sztárok már a harmadik részre készülnek, amit rögtön a második rész után forgatnak.

Már a Fox idején is olvashattunk híreket arról, hogy a stúdió elkapkodta a dolgot, és a negyedik, illetve ötödik részeket csak abban az esetben készíti el, ha az Avatar 2-3. jól teljesít a mozik kasszái előtt, amibe most a Disney is beleszólhat – tudta meg az Independent forrása. Nyilvánvaló, hogy amennyiben Cameron újabb kasszasikert szállít 2020 decemberében, akkor a mikiegeres cég nem fogja visszatartani a maradék két részt, de egy évtizeddel az első rész bemutatója után, ez erős vállalkozásnak tűnik, bár lehet pont a hatalmas várakozás fogja meghozni a sikert. 2020. december 18-án kiderül, akkor mutatják be az Avatar 2. részét.

Még több a témában...

Disney-filmek reggeltől estig – tölts egy mesés napot az HBO-val!

Kévés Bence Mihály

A Disney ismét eltolta a Mulan premierjét

Vigh Martin

Margot Robbie lesz az új A Karib-tenger kalózai főszereplője

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat