Taika Waititi

Taika Waititi már decemberben leforgatja az új Star Wars-film első jelenetét Skóciában?

Állítólag már télen forog az új Star Wars-film.

Külföldi lapértesüléseink szerint Taika Waititi rendező Star Wars alkotás első jeleneteinek fényképezését még idén megejtik. A Disney tehetséges felfedezettje rendkívül elfoglalt lesz a következő két évben, hiszen hamarosan forog a Thor franchise negyedik része, de még előtte tesz egy rövid kitérőt a messzi-messzi galaxisba, s leforgatja az új Star Wars-film első jelenetét.

Egészen váratlan és meglepő hírt robbantott a The Daily Record a Games Radar értesüléseire hivatkozva. A hír szerint egy három napos forgatásra kerül sor még idén decemberben Skóciában, s nem a Marvel új filmjéhez rögzítenek jelenetet, hanem a bejelentett új Csillagok háborújához. Joggal merül fel a kérdés a rajongókban, mit lehet három napban csinálni. A válasz: terepszemlét tartanak, s ha már arra járnak, akkor átvezetőhöz felvesznek néhány képsort, színészek és díszletek nélkül.

Nagyszerű hír, hogy a Star Wars úgy döntött, hogy Skócia lélegzetelállító díszleteit használják az első produkciójuk felvételeire. A film bemutatójára még néhány évet várnunk kell a COVID-nak hála, de rajongóként nagyon izgalmas hallani, hogy a labdát már feldobták a várva-várt nagy költségvetésű filmhez.

A forgatásra a Felvidéken kerül sor, és a hegyekre, illetve a környező területekre fókuszálnak. Valószínűleg egy kis stáb és egy helyettes rendező indul Skóciába hogy három napon át filmezni. A legújabb Star Wars-film bemutatja Skóciát és mindent, amit ez a csodálatos ország kínál.

Logikus lépésnek tűnik, hiszen a legfrissebb jelentések szerint januártól forog a Thor: Love and Thunder, és rögtön az ausztráliai munkák után Skóciába vezet majd Waititi útja, hogy filmre vegyék az új részt. Az új részről mindössze annyit tudni, hogy minden korábbi epizódtól – a Skywalker sagától – független lesz.

Total
14
Shares
Previous Article
The Batman

Három másik gonosztevőre is kaptunk utalást a The Batman legújabb forgatási fotóin

Next Article

TESZT: Remothered: Broken Porcelain

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!